Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διακρίσεις στο μαθητικό διαγωνισμό του Ερυθρού Σταυρού για τρεις μαθητές του 10ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης

Διακρίσεις στο μαθητικό διαγωνισμό του Ερυθρού Σταυρού για τρεις μαθητές του 10ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης

0

1ο και 2ο βραβείο απέσπασαν δύο μαθητές στο διαγωνισμό ζωγραφικής και άλλη μία διάκριση ένας μαθητής στη φωτογραφία

Στο σκίτσο κατέκτησε το 2ο βραβείο μαθητής του πρότυπου ΕΠΑΛ Ξάνθης και μία ακόμη μαθήτρια έλαβε έπαινο

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν στο πλαίσιο των μαθητικών διαγωνισμών ζωγραφικής, σκίτσου και φωτογραφίας 2022-2023, που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα, μαθητές του 10ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης και του πρότυπου ΕΠΑΛ Ξάνθης

Οι μαθητές Πέτρος Πέτρου και Βάγια Γιαννάκογλου απέσπασαν το πρώτο και το δεύτερο βραβείο στο Διαγωνισμό Ζωγραφικής δημοτικών ανάμεσα σε εννέα διακριθέντες από σχολεία όλης της χώρας. Ακόμη, ο Αναστάσιος Αναστασιλάκης από το ίδιο σχολείο κατέκτησε το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό φωτογραφίας δημοτικών.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στο διαγωνισμό σκίτσου, το 2ο βραβείο λυκείων έλαβε ο Κωνσταντίνος Κασκαρέλης από το πρότυπο ΕΠΑΛ Ξάνθης, ενώ έπαινο από το ίδιο σχολείο πήρε και η Κυριακή-Μιχαέλα Μπατζακίδου.

Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός της ΣΤ΄1 τάξης του 10ου Δημ. Σχ. Ξάνθης Τσιραμπίδης Μιχαήλ σχετικά με τις διακρίσεις των μαθητών του σχολείου σημειώνει: «Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΓΛΟΥ ΒΑΓΙΑ οι οποίοι έλαβαν το 1ο και 2ο βραβείο αντίστοιχα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ζωγραφικής για το 2022-23 με θέμα:«Οι μεγάλες προκλήσεις που αποτυπώνονται στο έμβλημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού» του Τομέα Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.)  και ΑΝΑΣΤΑΣΙΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ο οποίος έλαβε το 1ο βραβείο, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Κλιματική κρίση, μία επικίνδυνη πραγματικότητα» που διοργάνωσε ο ίδιος φορέας».

Η  τελετή βράβευσης των νικητών θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 24/6/2023 στο  Πολεμικό Μουσείο, Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη 4.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …