Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παπαμιχαήλ – Ουτσιτζίμα 0-2: Ηττήθηκε από την Γιαπωνέζα και έμεινε εκτός Roland Garros

Παπαμιχαήλ – Ουτσιτζίμα 0-2: Ηττήθηκε από την Γιαπωνέζα και έμεινε εκτός Roland Garros

0

Την ήττα γνώρισε η πρωταθλήτρια του τένις Δέσποινα Παπαμιχαήλ, στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Roland Garros, από την Μοΐκα Ουτσιτζίμα με 2-0 σετ (2-6, 2-6)

Η Ελληνίδα παίκτρια του τένις, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, υποχρεώθηκε σε ήττα από την Γιαπωνέζα Μοΐκα Ουτσιτζίμα (Νο145) στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Roland Garros. Η Παπαμιχαήλ, που βρίσκεται στο Νο157, ηττήθηκε με 2-0 σετ (2-6, 2-6) καθώς δεν κατάφερε να κάμψει την επιθετικότητα της αντιπάλου της.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ουτσιτζίμα να προηγείται παίρνοντας τρία games και κάνοντας το 1-3 και παρ’ ότι η Παπαμιχαήλ προσπάθησε να αντεπιτεθεί, η Γιαπωνέζα ήταν απόλυτα έτοιμη και με τρία ακόμη νικηφόρα games έκανε το 2-6 και πήρε το πρώτο σετ.

Με παρόμοιο ρυθμό συνέχισε και το δεύτερο σετ, παρ’ όλο που στην αρχή του η Ελληνίδα φάνηκε να αντεπιτίθεται καλύτερα έχοντας κάνει το 2-2. Η Ουτσιτζίμα δεν έδειξε πρόθυμη, όμως, να χάσει αυτό το παιχνίδι και έτσι με σχετική ευκολία έκανε το 6-2 για να τελειώσει τον αγώνα.

Η Παπαμιχαήλ είχε τρομερά προβλήματα στο σερβίς της, κερδίζοντας μόλις 4/12 πόντους στο δεύτερο και 13/30 (43%) στο πρώτο, δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλό της να βρει έξι break στην αναμέτρηση σε οκτώ ευκαιρίες.

Πηγή: ttps://www.gazzetta.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…