Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο 2ος Αγώνας Βουνού Ξάνθης «Godzilla Xanthi Trail» ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολλές συμμετοχές

Ο 2ος Αγώνας Βουνού Ξάνθης «Godzilla Xanthi Trail» ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολλές συμμετοχές

0

Ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης συγχάρηκε την διοργάνωση και τους αθλητές

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στο Λιβάδι Ξάνθης ο 2ος Αγώνας Βουνού Ξάνθης «Godzilla Xanthi Trail» με αγώνες 30 χλμ., 14 χλμ. και 7 χλμ.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς μικροί και μεγάλοι βρήκαν την ευκαιρία να αθληθούν αλλά και να χαρούν τη φύση δοκιμάζοντας τον εαυτό τους στο ορεινό τρέξιμο. Στο καθαρά αθλητικό σκέλος, νικητής στα 30 χλμ. με 3:23:47 ήταν ο Μιχάλης Σουγιολτζόγλου (3:23:47). Ακολούθησαν οι Ιωάννης Καλούδης (3:26:09) και Γιώργος Οσεπασβίλι (3:36:36). Πρώτη γυναίκα στα 30 χλμ. ήταν η Νικολέτα Γεράρδη με 3:55:05. Ακολούθησε η Ειρήνη Κοκκιναρίου (4:13:37) και η Ελένη Τυρμάκη (4:41:48).

Την πρώτη τριάδα στους άνδρες στα 14 χλμ. σχημάτισαν οι Ελευθέριος Ανδρονικίδης (1:08:26), Γιάννης Θεοδωράκης (1:16:51) και Νικόλαος Λαφτσίδης (1:17:42) και στις γυναίκες οι Ευγενία Ποριαζόγλου (1:35:10), Σεβελίνα Κίροβα (1:39:19) και Ελένη Γέρου (1:43:07).

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, με τη σειρά του, σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στον 2ο Αγώνα Βουνού Ξάνθης «Godzilla Xanthi Trail» ανέφερε:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον ΑΠΣ Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» για την άρτια διοργάνωση του Αγώνα Βουνού Ξάνθης «Godzilla Xanthi Trail». Συγχαίρω ιδιαίτερα, τις αθλήτριες και τους αθλητές που αναδείχθηκαν νικήτριες και νικητές σε αυτούς τους συγκλονιστικούς  αγώνες. Όπως και τους εκατοντάδες συμμετέχοντες, οι οποίοι τίμησαν τους Αγώνες και την Ξάνθη μας. Ο Δήμος θα στέκεται πάντα ισόβιος αρωγός στις προσπάθειες των τοπικών δυνάμεων που με τις διοργανώσεις τους έχουν ως στόχο να δραστηριοποιήσουν και να ψυχαγωγήσουν τους συνδημότες να ενισχύσουν την τοπική οικονομία και να αναδείξουν την περιοχή μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …