Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μπαράζ συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ το διήμερο Πέμπτη-Παρασκευή

Μπαράζ συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ το διήμερο Πέμπτη-Παρασκευή

0

Συνελήφθησαν έξι άτομα σε Έβρο, Ροδόπη και Δράμα-Κατασχέθηκαν τα οχήματα μεταφοράς παράτυπων μεταναστών, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή 11 και 12 Μαΐου σε περιοχές του Έβρου, της Ροδόπης και της Δράμας έξι διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Το πρωί της Πέμπτης 11 Μαΐου σε αγροτική οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας δύο παράτυπους μετανάστες. Επιπλέον, προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 25 Απριλίου σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να καθοδηγεί πεζή τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, το πρωί της ίδιας ημέρας σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει οχτώ παράτυπους μετανάστες.

Στη τέταρτη περίπτωση, το ίδιο πρωί σε περιοχή της Δράμας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, ο τέταρτος διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις παράτυπους μετανάστες.  Σημειώνεται ότι ο οδηγός, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα του και συνελήφθη. Επιπλέον, προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 5 Μαΐου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη πέμπτη περίπτωση, το απόγευμα στην επαρχιακή οδό Ιάσμου – Διαλαμπής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον πέμπτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ  και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας επτά παράτυπους μετανάστες.

Στη έκτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 12/05, στον οικισμό Φερών Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έκτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα οχτώ παράτυπους μετανάστες.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…