Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εγκαινιάστηκε το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Κεντρική Πλατεία

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Κεντρική Πλατεία

0

Παρουσιάστηκαν οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές του Ν. Ξάνθης

«Να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη ώστε την Κυριακή να έχουμε την εντολή να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας», τόνισε ο Συντονιστής της ΝΕ Ξάνθης, Αντώνης Μήτρου

Την Τρίτη 16 Μαΐου στις 19:00 εγκαινιάστηκε το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης με σκοπό να παρουσιαστούν επισήμως οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές που επιλέχθηκαν ώστε να εκπροσωπήσουν τον νομό Ξάνθης.

Η προσέλευση δεν ήταν ιδιαίτερα μαζική, ωστόσο και ο καιρός δυσκόλεψε τη προσέλευση.

Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης, Αντώνης Μήτρου παίρνοντας τον λόγο ανέφερε «με τη δική σας στήριξη, με τη δική σας βοήθεια και με τη δική σας προτροπή πλέον η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ξάνθης έχει τα δικά της γραφεία στη Κεντρική Πλατεία της πόλης. Σε όλες μας της εξορμήσεις, αυτά που ακούγαμε από τον κόσμο είχαν ένα διπλό χαρακτήρα. Ο πρώτο στοιχείο ήταν η δυσαρέσκεια όλης της κοινωνίας για το φαύλο δικομματισμό που βιώνουμε, για μια Ελλάδα χωρίς προοπτική, για μία Ξάνθη παραμελημμένη, για μία περιφέρεια η οποία είναι ουραγός στην ανάπτυξη στην Ελλάδα. Ο κόσμος ζητά προοπτική μακριά από τις ψεύτικες ελπίδες του κ. Τσίπρα και μακριά από την κάλπικη κανονικότητα του κ. Μητσοτάκη. Το δεύτερο στοιχείο ήταν ότι μετά από δέκα χρόνια που ο κόσμος, δικαίως ή αδίκως, μας γύρισε την πλάτη είναι και πάλι μαζί μας. Ο κόσμος είναι έτοιμος να μας ακούσει και όπου πήγαμε μας υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες».

Συμπληρώνοντας τόνισε ο ίδιος «είχαμε τη χαρά μετά από χρόνια να δεχτούμε πληθώρα αιτήσεων από καταξιωμένους συμπολίτες μας οι οποίοι επιθυμούσαν να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά μας».

Οι υποψήφιοι βουλευτές/τριες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι:

  • Οδυσσέας Βουρβουκέλης
  • Φώτης Καραλίδης
  • Μπουρχάν Μπαράν
  • Μπερίν Ντελί Ιμπραήμ
  • Έρση Παρχαρίδου

«Σας καλώ να πάρετε την παράταξη στα χέρια σας και να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη ώστε ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ να έχουν ισχυρή εντολή για να εφαρμόσουν το πρόγραμμα μας με σκοπό να δοθεί η χαμένη αξιοπρέπεια στη κάθε Ελληνίδα και στον κάθε Έλληνα», υπογράμμισε ο κ. Μήτρου.

Παύλος Μαραγκός
pmaragkos@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…