Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δέματα αγάπης και αλληλεγγύης από τον Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης

Δέματα αγάπης και αλληλεγγύης από τον Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης

0

Σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τις ευάλωτες καταγεγραμμένες οικογένειες της περιοχής την περίοδο του Πάσχα και του Μπαϊραμιού

Ο κ. Ζεκή Μεμέτ Αλή στο «Ε»: « Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις ευάλωτες οικογένειες μέσω των Εθελοντών και των επαγγελματιών και τις στηρίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα»

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και τις φετινές γιορτές διανέμει δέματα με τρόφιμα σε ευάλωτες καταγεγραμμένες οικογένειες της Ξάνθης προκειμένου να τις ενισχύσει για την περίοδο του Πάσχα και του Μπαϊραμιού. Φέτος η δράση της διάθεσης πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στις 11π.μ. από το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο κτίριο επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 1.

Δέματα με τρόφιμα σε ευάλωτες καταγεγραμμένες οικογένειες της Ξάνθης από το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Κατ’ οίκον διανομή δεμάτων με τρόφιμα

Ο κ. Ζεκή Μεμέτ Αλή ως Διευθυντής Εκπαίδευσης του Ε.Ε.Σ στο Παράρτημα Ξάνθης, ανέφερε σχετικά στο «Ε»: «Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε ακόμα περισσότερες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους ωφελούμενούς μας, το Περιφερειακό Τμήμα της Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα διανέμει κατ’ οίκον δέματα με τρόφιμα. Πρόκειται για καταγεγραμμένους συμπολίτες μας των οποίων οι ανάγκες έχουν διαπιστωθεί από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Νομού μας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μονογονεϊκές και πολυμελείς οικογένειες, άπορους, άστεγους και νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, τα οποία ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στηρίζει συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του έτους»

«Διανέμουμε δέματα με τρόφιμα σε ευάλωτες καταγεγραμμένες οικογένειες της Ξάνθης προκειμένου να τις ενισχύσουμε για την περίοδο του Πάσχα και του Μπαϊραμιού»
Ζεκή Μεμέτ Αλή
Διευθυντής Εκπαίδευσης του Ε.Ε.Σ στο Παράρτημα Ξάνθης

Προσέρχονται στο κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οι ωφελούμενοι

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις ευάλωτες οικογένειες μέσω των Εθελοντών και των επαγγελματιών και τις στηρίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι ωφελούμενοι ενημερώνονται για την διανομή της βοήθειας από το Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης και προσέρχονται στο κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατά τις συμφωνημένες ώρες, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ενώ στις περιπτώσεις που αδυνατούν να προσέλθουν οι ίδιοι, τα δέματα μεταφέρονται στις οικίες τους, από τους εθελοντές», επισημαίνει καταληκτικά ο κ. Ζεκή.

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…