Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη για μία άμεση και αποτελεσματική λύση στο ζήτημα της ασφαλούς πρόσβασης στο Δέλτα του Έβρου

Αλεξανδρούπολη: Σύσκεψη για μία άμεση και αποτελεσματική λύση στο ζήτημα της ασφαλούς πρόσβασης στο Δέλτα του Έβρου

0

Aνακοινώθηκε ότι στα μέσα Μαΐου πρόκειται να εγκατασταθεί η ανάδοχος εταιρία που έχει αναλάβει το έργο της Περιφέρειας

Συνάντηση εργασίας για την ασφαλή πρόσβαση στο Δέλτα του Έβρου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη 19 Απριλίου με την παρουσία του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν να βρεθεί μία άμεση και αποτελεσματική λύση στο ζήτημα της ασφαλούς πρόσβασης στο Δέλτα του Έβρου καθιστώντας το επισκέψιμο και προσβάσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που πολλά σχολεία από όλη την Ελλάδα επιλέγουν να επισκεφτούν την περιοχή του Έβρου αλλά και να αναδειχθεί ο φυσικός πλούτος, όπως η λίμνη των Νυμφών που πρόσφατα εντάχθηκε στο Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες.

Συζητήθηκαν όλες οι δυνατές παρεμβάσεις στα αναχώματα και το αγροτικό δίκτυο ώστε να βελτιωθεί και να εξασφαλιστεί η ασφαλής κυκλοφορία των επισκεπτών και των αγροκτηνοτρόφων της περιοχής, ενώ ανακοινώθηκε ότι στα μέσα Μαΐου πρόκειται να εγκατασταθεί η ανάδοχος εταιρία που έχει αναλάβει το έργο της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης για την άμεση αποκατάσταση των αναχωμάτων που οδηγούν στο Δέλτα του Έβρου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…