Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Πέντε προσλήψεις στην Αρχαιολογία Ξάνθης

Πέντε προσλήψεις στην Αρχαιολογία Ξάνθης

0

Ημερήσιοι φύλακες και νυχτοφύλακες για το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο Αβδήρων

Με 7μηνες συμβάσεις

 

Το υπουργείο Πολιτισμού γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά χιλίων πεντακοσίων είκοσι οκτώ (1.528) ατόμων για την κάλυψη αναγκών στους Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Ζητούνται οι εξής ειδικότητες: ΤΕ Λογιστών ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής

Πύλης https://www.gov.gr/ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο Εργασία και ασφάλιση -> Απασχόληση στο δημόσιο τομέα https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/ apaskholesesto-demosio-tomea/aiteseis-proslepses-prosopikou-sto-upourgeio-politismou-kai-athletismou

 

Πέντε προσλήψεις στην Ε.Φ.Α. Ξάνθης

Αναλυτικά:

 

Υπηρεσία Έδρα Ειδικότητα θέσεις Χρόνος Απασχόλησης
Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης Μουσείο – Αρχαιολογικός χώρος Αβδήρων ΔΕ φύλαξης – Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων 4 7μήνες
Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης Μουσείο – Αρχαιολογικός χώρος Αβδήρων ΔΕ φύλαξης – Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων 1 7μήνες

 

 

Τετράμηνη παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

 

Εκδόθηκε η ΚΥΑ

 

Παρατείνεται για τέσσερις μήνες το πρόγραμμα «Προώθηση της Απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, υπηρεσίες Υπουργείων και άλλους φορείς», ανακοινώνει το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Όπως διευκρινίζεται στην σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 797- 16.2.2023) μετά το πέρας της οκτάμηνης διάρκειας απασχόλησης, οι ωφελούμενοι συνεχίζουν να απασχολούνται για επιπλέον 4 μήνες υπό τους ίδιους όρους –που ορίζονται στη σχετική δημόσια πρόσκληση- και στις ίδιες θέσεις ανά φορέα και ειδικότητα, σε Δήμους, Περιφέρειες και λοιπά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.

Ωφελούμενοι των οποίων η σύμβαση έχει λήξει πριν τη δημοσίευση της ΚΥΑ, επανατοποθετούνται στις θέσεις τους από την έναρξη ισχύος της απόφασης για όλο το χρονικό διάστημα της επέκτασης του προγράμματος.

 

 

117 γεωπόνοι στον ΕΛΓΑ

 

Ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων προσλαμβάνει νέο προσωπικό για συνολικά 117 διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Οι ειδικότητες των θέσεων αφορούν γεωπόνους και κτηνιάτρους.

 

Το νέο προσωπικό θα εργασθεί για τα υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ που εδρεύουν στην Περιφέρεια Αθηνών και θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας (ΣΟΧ ΑΣΕΠ). Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67οέτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023.

Οι θέσεις εργασίας στον ΕΛΓΑ

ΠΕ Γεωπόνων – 108 θέσεις

ΠΕ Κτηνιάτρων – 9 θέσεις

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, σύμφωνα με το proson, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή (μετά από τηλεφωνικό ραντεβού)

είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΕΛ.Γ.Α. – Κεντρική Διοίκηση, Μεσογείων 45, T.Θ. 14103 – Τ.Κ. 11510 – ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας. Μ. Ματαράγκα (ΣΟΧ2/2023) (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 7490497, 506).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του/της υποψηφίου/ας από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 10 ημερών (υπολογιζόμενων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην Κεντρική Διοίκηση, στα Περιφερειακά Υποκαταστήματα του ΕΛ.Γ.Α. και στο δικτυακό του τόπο.

ΑΣΕΠ: Βγαίνουν οι προκηρύξεις για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών

 

Στο εθνικό τυπογραφείο σύμφωνα με το ΑΣΕΠ οι προκηρύξεις 1ΓΕ/2023 ΚΑΙ 2ΓΕ/2023 για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση απεστάλησαν, σύμφωνα με το ΑΣΕΠ, οι Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2023 ΚΑΙ 2ΓΕ/2023, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα καθώς και ανά μουσική ειδίκευση για τους κλάδους ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε..

Οι δύο προκηρύξεις θα μείνουν στο Εθνικό Τυπογραφείο μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και αμέσως μετά θα εκδοθούν και θα καθοριστούν και οι προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Τα προσωρινά αποτελέσματα κατάταξης των εκπαιδευτικών αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές του καλοκαιριού, εκτός εάν την ίδια περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη οι βουλευτικές εκλογές.

Στην περίπτωση αυτή, θα ανακοινωθούν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και σχηματιστεί η νέα Κυβέρνηση.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …