Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Όχημα μεταφοράς ειδών πρώτης ανάγκης απέκτησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» με την υποστήριξη της ΠΕΔ ΑΜΘ

Όχημα μεταφοράς ειδών πρώτης ανάγκης απέκτησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» με την υποστήριξη της ΠΕΔ ΑΜΘ

0

Συνάντηση του προέδρου Κ. Γιαννόπουλου στο Σπίτι του Οργανισμού στη Ν. Ηρακλείτσα με τον πρόεδρο της ΠΕΔ Β. Μαυρίδη και αντιδημάρχους της ΠΕ Καβάλας

 

Όχημα για τη μεταφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και την υποστήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, απέκτησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με τη σημαντική υποστήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής, αλλά και της αγαστής και πρότυπης συνεργασίας των δύο πλευρών, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κος Κώστας Γιαννόπουλος, φιλοξένησε στο Σπίτι του Οργανισμού στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Δήμαρχο Ορεστιάδας, κο Βασίλη Μαυρίδη, τον Αντιδήμαρχο Παγγαίου, κο Χρήστο Πριονίδη και τον Αντιδήμαρχο Καβάλας, κο Απόστολο Μουμτσάκη.

Διαχρονικά, σύσσωμοι οι Δήμοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θέτοντας ως βασικό στόχο τη θεμελίωση μίας μεθοδικής και αποτελεσματικής συνεργασίας, τόσο στο πεδίο της παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας, αλληλεγγύης και υγείας, όσο και στο πεδίο της παρέμβασης και προστασίας των παιδιών. Με την απόκτηση του οχήματος, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις ενέργειες που υλοποιεί, προκειμένου να καλύψει τα ολοένα αυξανόμενα αιτήματα, στα οποία καλείται να ανταποκριθεί για την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και έχουν πληγεί από την κοινωνικοοικονομική κρίση.

Η εν λόγω ενέργεια πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του Συμφώνου Συνεργασίας που υπέγραψε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, το, Αύγουστο του 2022, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις ήδη υπάρχουσες κοινές προσπάθειες των δύο πλευρών για την υποστήριξη των παιδιών, των οικογενειών και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της Περιφέρειας. Την επίσημη σύμπραξη δυνάμεων των δύο πλευρών χαιρέτισαν συλλογικά και έμπρακτα οι Δήμαρχοι της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, δηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους στο έργο του Οργανισμού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…