Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις O DJ Panko στην Ξάνθη του καρναβαλιού

O DJ Panko στην Ξάνθη του καρναβαλιού

0

Ο γνωστός DJ, ψυχή των θρυλικών Ojos de Brujo για μια εμφάνιση στο ΚΟΚΟΡΙ

Ο θρυλικός DJ Panko θα αναδείξει το εμπνευσμένο DJ set του στο ΚΟΚΟΡΙ στην Ξάνθη το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Ως μέλος του γκρουπ Ojos de Brujo κέρδισε το 2007 το βραβείο Latin Grammy για το καλύτερο φλαμένκο άλμπουμ το “Techari” και το βραβείο BBC 3 για το καλύτερο ευρωπαϊκό World γκρουπ το 2004.

Το 1997 έγινε μέλος των Ojos de Brujo. Τον πρώτο καιρό έπαιζε κιθάρα με τον Ramon. Αυτό μέχρι που βρήκε τη θέση του στα decks, τα συνθεσάιζερ, στους χτύπους του ρυθμού του φλαμένκο και στα φωνητικά. Το ταλέντο και η φήμη των Ojos de Brujo ταξίδεψε σ’ όλο τον κόσμο και μέχρι το 2005 ο Panko έκανε πολλές περιοδείες φέρνοντας στο κοινό τη δικιά του δημιουργία το Buleria Beat (Flamenco break fusion) και το Hip Hop Flamenquillo. Οι Ojos de Brujo έπαιξαν στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου μεταξύ των οποίων τα Glastonbury, Rosklide, Summer stage NYC, Lowlands, Montreal Jazz και πολλά άλλα.

Ο Panko, παράλληλα με τους Ojos de Brujo συνέχισε και τα δικά του DJ Projects. Μίξαρε μουσική απ’ όλες τις χώρες και όλα τα είδη και έπαιζε σε κλαμπ όπως το διάσημο Cargo στο Shoreditch του Λονδίνου και σε πολλά κλαμπ της Ευρώπης. Σαν παραγωγός έκανε όλα τα remix άλμπουμ των Ojos de Brujo όπως το «Vengue», «Rumba Dub Style», «Vacileo», «Tahita» και αργότερα το υπέροχο «Bari». Μαζί με τον Ramon των Ojos de Brujo έκανε το Remezclas De La Casa και το θαυμάσιο «Todo tiende remix and confortmix».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…