Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΚΕ Ξάνθης: Κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση για την υποβάθμιση του Γ.Ν.Ξ.

ΚΚΕ Ξάνθης: Κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση για την υποβάθμιση του Γ.Ν.Ξ.

0

Εξόρμηση κλιμακίου με επικεφαλής τους υπ. βουλευτές Βαγγέλη Βακιρτζή και Μπάμπη Φωτιάδη στην αγορά και το παζάρι

Κλιμάκιο της Κ.Ο. Ξάνθης του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Βαγγέλη Βακιρτζή και Μπάμπη Φωτιάδη πραγματοποίησε το Σάββατο περιοδεία στα καταστήματα των οδών 28ης Οκτωβρίου και Π. Τσαλδάρη και στο παζάρι καλώντας σε μαζική συμμετοχή στο πανξανθιώτικο συλλαλητήριο των σωματείων για το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης την Τρίτη 21 Φλεβάρη στις 5:00μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, «η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης που ουσιαστικά λειτουργεί πλέον ως κέντρο διακομιδής  για τα σοβαρά περιστατικά έχει φτάσει στο απροχώρητο: κλειστή ΜΕΘ, παντελής έλλειψη των ειδικοτήτων ΩΡΛ και γαστρεντερολόγου, κατάρρευση ουσιαστικά της Παθολογικής Κλινικής με μόλις 2 γιατρούς εν μέσω έξαρσης των ιώσεων, συγχώνευση της ουρολογικής κλινικής και της μονάδας τεχνητού νεφρού, τεράστιες ελλείψεις σε πληρώματα ΕΚΑΒ αλλά και υγειονομικών στα εργαστήρια. Την ίδια ώρα το ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό είναι στα όρια της εξουθένωσης».

Καλώντας όλους τους Ξανθιώτες να συμμετέχουν στην μεγάλη διαμαρτυρία υπογραμμίζει μέσω της ανακοίνωσης του το Κ.Ο. Ξάνθης του ΚΚΕ ότι η λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και η απαξίωσή του για να ενισχυθούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι στον χώρο της υγείας είναι σταθερή πυξίδα όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν και είναι η αιτία των προβλημάτων του νοσοκομείου.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…