Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΟΞ: Ατομικό ρεκόρ για τον Κωνσταντίνο Μουτουσίδη στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα

ΚΟΞ: Ατομικό ρεκόρ για τον Κωνσταντίνο Μουτουσίδη στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα

0

Έγινε στην Αλεξανδρούπολη το τριήμερο 17 με 19 Φεβρουαρίου

Το τριήμερο 17 με 19 Φεβρουαρίου 2023 η καρδιά της κολύμβησης χτυπούσε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της  Αλεξανδρούπολης, όπου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών OPEN.

Ήταν ένα κολυμβητικό τριήμερο υψηλού επιπέδου με την ελίτ της Ελληνικής κολύμβησης. Απόστολος Χρήστου, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Ανδρέας Βαζαίος, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Παπαστάμος, Απόστολος Σίσκος, Βασίλης Σοφικίτης, Άλκης Κυνηγάκης, Αρκάδιος Ασπουγαλής, Γιώργος Σπανουδάκης, Άννα Ντουντουνάκη, Νόρα Δράκου, κ.ά.) έδωσαν το παρών καθώς η  διοργάνωση των Χειμερινών αγώνων OPEN αποτελεί κριτήριο πρόκρισης (με την επίτευξη των σχετικών ορίων) για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων, μέσα στο 2023.

Ο Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος, ο οποίος είχε πετύχει την κατάκτηση των απαραίτητων ορίων για τους εν λόγω αγώνες, εκπροσώπησε τον Κολυμβητικό Όμιλο Ξάνθης,  με την εξαιρετική επίδοση του στα 50μ Πεταλούδα όπου έκανε νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 26,77 και κατατάχθηκε στους καλύτερους στην ηλικία του.

Ο ΚΟΞ με ανάρτησή του εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την επιτυχία του αθλητή, καθώς και τα συγχαρητήρια στην προπονήτρια Evangelia Politou για τις επιτυχίες που χαρίζει στον Σύλλογο. Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει Ιστορικό παρελθόν, Δυναμικό παρόν αλλά και Λαμπρό μέλλον.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…