Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έκοψαν την βασιλόπιτα οι κυνηγοί της Σταυρούπολης

Έκοψαν την βασιλόπιτα οι κυνηγοί της Σταυρούπολης

0

Ακολούθησαν ο ετήσιος χορός και η τελετή βραβεύσεων

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα και τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε  ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης στην ταβέρνα “το Στέκι” στη Σταυρούπολη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ιωάννης Γεωργιάδης ως μέλος της ΣΤ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας, Γεώργιος Ελευθεριάδης, ο Γεν. Γραμματέας του Κυνηγετικού συλλόγου Δράμας, Στέφανος Ψωμιάδης και ο δασολόγος και υπεύθυνος θήρας του Δασαρχείου Σταυρούπολης Ξάνθης, κ. Παναγιώτης Βαφεΐδης, όπως επίσης και μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Μετά από τρία χρόνια αντάμωσαν ξανά τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου σε μια βραδιά με βραβεύσεις και τιμητικές στιγμές!

Για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα για την επιζωοτιολογική επιτήρηση, πρόληψη και έλεγχο της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων (ΑΠΧ) στους αγριόχοιρους βραβεύτηκαν οι κυνηγετικές παρέες: Καρυοφυτου, Καλλιθέας, Πασχαλιάς και Κομνηνών.

Για την πολυετή, συνεχή και άψογη συνεργασία του με τον Κυνηγετικό Σύλλογο και την ανιδιοτελή προσφορά του στον τόπο τιμήθηκε ο δασολόγος, κ. Παναγιώτης Βαφεΐδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…