Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ξεκινούν σήμερα στην Καβάλα οι 5οι Κολυμβητικοί αγώνες «Απόστολος Παύλος»

Ξεκινούν σήμερα στην Καβάλα οι 5οι Κολυμβητικοί αγώνες «Απόστολος Παύλος»

0

Συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Καβάλας για τη διοργάνωση

Η Καβάλα υποδέχεται σήμερα 350 αθλητές από 30 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα οι οποίοι θα συμμετέχουν στους 5ους Κολυμβητικούς αγώνες «Απόστολος Παύλος».

Στη συνέντευξη, που δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος τόνισε ότι «όλα είναι έτοιμα στο Δημοτικό Κολυμβητήριό μας, για να φιλοξενήσουμε από αύριο τους κολυμβητικούς αγώνες με την επωνυμία του πολιούχου μας Αποστόλου Παύλου. Οι αγώνες αυτοί, που διοργανώνονται για 5η φορά, έχουν ιδιαίτερη σημασία για το Άθλημα, αφού οι χρόνοι που θα επιτευχθούν, θα ληφθούν υπ’ όψη για την συμμετοχή των κολυμβητών και των κολυμβητριών σε αγώνες πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου επιπέδου.

Συγκεκριμένα, θα σχετίζονται με τη συμμετοχή τους:

– στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών του 2023,

– στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Έφηβων – Νεανίδων του 2023, και στο Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023 M:U23 & W:U23 και Εφήβων – Νεανίδων».

Οι αγώνες, που αποτελούν συνδιοργάνωση του Δήμου Καβάλας, του ΝΟΘΑ Καβάλας, της ΠΕ Καβάλας της ΙΜΦΝΘ καθώς και του Επιμελητηρίου, θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας από τις 13 έως τις 15 Ιανουαρίου και θα διεξαχθούν σε 5 αγωνιστικές ενότητες, ενώ το Σάββατο το μεσημέρι μεταξύ της 2ης και 3ης ενότητας των αγώνων, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΘΑΚ και ομάδα βετεράνων.

Οι αγώνες θα καλύπτονται με livestreaming, το οποίο θα προβάλλεται και σε videowall στο χώρο του κολυμβητηρίου.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …