Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Οι «Γιορτές σαν Παραμύθι» στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών

Οι «Γιορτές σαν Παραμύθι» στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών

0

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνουν δράσεις για μικρούς και μεγάλους σε Ξυλαγανή, Σάπες αλλά και στο Φράγμα Ιασίου

Από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου ο Δήμος Μαρώνειας-Σαπών θα διοργανώσει εκδηλώσεις που το κέντρο τους θα είναι το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Μαρώνειας – Σαπών οι «Γιορτές σαν Παραμύθι» απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, δημότες και επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν τη μαγεία των γιορτών στην ομορφότερη περίοδο του χρόνου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνουν δράσεις για μικρούς και μεγάλους σε Ξυλαγανή, Σάπες αλλά και στο Φράγμα Ιασίου, ενώ για πρώτη φορά όπως αναφέρεται αναμένεται να πραγματοποιηθεί αγιασμός των υδάτων στο Φράγμα Ιασίου ανήμερα των Θεοφανίων.


Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

12:00μ.μ. – Λίμνη Κιζαρίου – Φράγμα Ιασίου. Κάλαντα από το μουσικό εργαστήρι ΝΟΤΑ του Χρήστου Χατζόπουλου, γραμμένα για την περίσταση και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

5:00μ.μ. – Κεντρική Πλατεία – Δημαρχείο Ξυλαγανής. Άφιξη Άη Βασίλη συνοδεία Φιλαρμονικής στην κεντρική πλατεία της Ξυλαγανής.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

5:00μ.μ. – Αύλειος χώρος Δημαρχείου Σαπών. Άφιξη Άη Βασίλη συνοδεία Φιλαρμονικής στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου

Από 9:00μ.μ. έως 1:30μ.μ. – Κεντρική Πλατεία Σαπών (Παλλάδιο). Εθελοντική Αιμοδοσία Αγάπης από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σαπών

18:30 Αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Σαπών. Το παιδικό θεατρικό εργαστήρι του ΔΡΩ θα παρουσιάσει την παιδική χριστουγεννιάτικη παράσταση «Το φιάσκο».

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

5:00μ.μ. – Κεντρική Πλατεία Μαρώνειας.  Αφιξη Άη Βασίλη με συνοδεία Φιλαρμονικής στην κεντρική πλατεία.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

11:00π.μ. – Εκκίνηση από την Κεντρική Αγορά και κατάληξη στο Δημαρχείο Σαπών. Μουσική περιήγηση με μελωδίες και κάλαντα στην κεντρική αγορά από τον Χ. Χατζόπουλο και την ορχήστρα του.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

10:00π.μ. – Εκκίνηση από το Πολιτιστικό κέντρο Ξυλαγανής και κατάληξη στο Δημαρχείο – Πλατεία Ξυλαγανής. Μουσική περιήγηση με μελωδίες και κάλαντα στην κεντρική αγορά από τον Χ. Χατζόπουλο και την ορχήστρα του.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

5:00μ.μ. – Πλατεία Ξυλαγανής. Ο διάσημος Μάγος Roger Frost με τους διασκεδαστικούς φίλους του έρχεται στην Πλατεία της Ξυλαγανής – Δημαρχείο.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

5:00μ.μ. – Σάπες. Ο διάσημος Μάγος Roger Frost με τους διασκεδαστικούς φίλους του έρχεται στο Πάρκο Σαπών-Δημαρχείο.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

9:00π.μ. – Κεντρική αγορά Ξυλαγανής. Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου. Ο Άη Βασίλης στην αγορά της Ξυλαγανής

11:00π.μ. – Κεντρική αγορά Σαπών. Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου. Ο Άη Βασίλης στην κεντρική αγορά των Σαπών.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Σάπες – Ξυλαγανή. 10:00π.μ. – Επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» από την Ξάνθη

Τελετή έναρξης του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» Πλημμύρισε κόσμο…