Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής αποχαιρετούν το 2022 και υποδέχονται το 2023 στην Κομοτηνή

Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής αποχαιρετούν το 2022 και υποδέχονται το 2023 στην Κομοτηνή

0

Στο Μέγαρο Μουσική Κομοτηνής η «καρδιά» της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής

Μουσική γιορτή θα στηθεί την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 8:00μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής με πρωταγωνιστές τον Έλληνα τενόρο Μάριο Φραγκούλη και τον Ελληνογάλλο τραγουδιστή Γιώργο Περρή. Οι δύο καλλιτέχνες στην παράσταση τους « Be our Guest» παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα με μελωδίες που τραγουδούν για πρώτη φορά.

Από τη συναυλία τους δεν θα λείψουν τα τραγούδια από ταινίες του Disney, οι μελωδίες των Χριστουγέννων και κάποια από τα αγαπημένα τους μιούζικαλ που πάντα σκορπίζουν μαγεία στις καρδιές των μικρών και μεγάλων θεατών.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την πλατφόρμα της Περιφέρειας στο: https://open.pamth.gov.gr. ή τη σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ: pamth.gov.gr στη συνέχεια κάνετε click στο εικονίδιο με το πληκτρολόγιο online κρατήσεις θέσεων / onlinebooking, εκτυπώνετε την κράτηση και την επιδεικνύετε κατά την είσοδό σας στο Μέγαρο. Σε περίπτωση ακύρωσης παρακαλώ να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2531353910, 2531352112 & 2531354230.

Η πλατφόρμα για την εκδήλωση θα ανοίξει αύριο Τετάρτη 21/12/2022 στις 10 το πρωί.

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία κατά του COVID-19. Κατά τη διάρκεια της παράστασης συστήνεται η χρήση μασκας.

  • Ο Μάριος Φραγκούλης στην Αλεξανδρούπολη

    Απόψε στο ανοιχτό θέατρο Αλτιναλμάζη μαζί με τους Μυρτώ Βασιλείου και  Βασίλη Κούρτη  Το θ…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O νέος ποιητικός πλούτος του Κωνσταντίνου Καλοποδά – «Ψηφιδωτό συναισθημάτων», Σέρρες, 2024

Τα Σέρρας, όπως συνήθισα να αποκαλώ την ιστορική πόλη Σίρις ή Σίρρα της Ανατολικής Μακεδον…