Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Εκτροπή οχήματος διακινητή σε καταδίωξη

Εκτροπή οχήματος διακινητή σε καταδίωξη

0

Εντοπίστηκε στην επαρχιακή οδό Δαδιάς – Λουτρών. Δε σημειώθηκαν τραυματισμοί

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 21/22-12-2022, στον Έβρο, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις άντρες, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή οδό Δαδιάς – Λουτρών Έβρου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε πέντε παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο άντρας αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στο πλαίσιο σχετικών αναζητήσεων οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου και συνέλαβαν, επίσης δύο άντρες, διότι όπως διαπιστώθηκε μετέφεραν νωρίτερα το όχημα μεταφοράς των παράτυπων μεταναστών στην περιοχή, όπου το παρέλαβε ο άλλος άντρας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το ΙΧ έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…