Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ 12 επερωτήσεις και 10 θέματα στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ

12 επερωτήσεις και 10 θέματα στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜΘ

0

Τίθεται προς έγκριση ο τροποποιημένος Οργανισμός της Περιφέρειας

Τρεις επερωτήσεις για θέματα περιβάλλοντος, υποδομών και υγείας από τον Ιρφ. Χατζηγκενέ για την Ξάνθη

H τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 16-12-2022 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Επερωτήσεις
1.Θέμα: «Τρόπος διοργάνωσης ενημερωτικής ημερίδας για το ενεργειακό ζήτημα από την ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.» Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.
2.Θέμα: «Χωρική απόσταξη τσίπουρου από τους αμπελώνες της Περιφέρειας ΑΜΘ». Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης
3.Θέμα: Έργα «τρικάναλα» Φιλίππων και Κρηνίδων. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.
4.Θέμα: Διενέργεια ελέγχων εκπομπών ρύπων στα εργοστάσια της ΠΕ Ξάνθης. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χατζηγκενέ Ιρφάν.
5.Θέμα: «Καθαρισμός ρεμάτων στην περιοχή της ΠΕ Ξάνθης». Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χατζηγκενέ Ιρφάν
6.Θέμα: Επαναλειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στην ΠΕ Δράμας. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πατακάκης Ανάργυρος.
7.ΘΕΜΑ: Κατάσταση των αναχωμάτων στον ποταμό Ερυθροπόταμο. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σιδέρης Μιχαηλίδης.
8.Θέμα: Πρόοδος εργασιών ολοκλήρωση της παραχώρησης των εγκαταστάσεων του παλιού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στην ΠΑΜΘ. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.
9.Θέμα: Ενίσχυση δομών Πρωτοβάθμιας Υγείας στην ΠΕ Ξάνθης. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. : Ιρφάν Χατζηγκενέ.
10.ΘΕΜΑ: Κατασκευή αιθουσών στο Γυμνάσιο – Λύκειο Λιμένα Θάσου. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σιδέρης Μιχαηλίδης.
11.Θέμα: Οι προσωπικές πολιτικές των μελών της διοίκησης της Περιφέρειας και η εκπροσώπηση της σε προωθητικές καμπάνιες. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.
12.ΘΕΜΑ: Προβλήματα των κατοίκων του χωριού Αγριανής στο Δήμο Σουφλίου. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σιδέρης Μιχαηλίδης.

Θέματα ημερήσιας διάταξης
1.Έγκριση τροποποίησης Οργανισμού της ΠΑΜΘ.
2.Έγκριση της ολοκλήρωσης της Εκκαθάρισης της εταιρείας ¨Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού Α.Ε. ΟΤΑ»
3.Ορισμός μελών της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.
4.Έγκριση της εισηγητικής έκθεσης επί της 3ης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Οικονομικού Έτους 2022.
5.Έγκριση κατ’ εξαίρεση εξουσιοδότησης των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) & Ιδρυμάτων χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, να διενεργούν αυτοτελώς τις διαδικασίες ανάδειξης προμηθευτών – χορηγητών για πετρελαιοειδή και τρόφιμα, σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν.4483/2017 (ΦΕΚ 107/Α’/31-07-2017), για το έτος 2023.
6.Τροποποίηση της αριθμ.41/2017 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. περί καθορισμού αρμοδιοτήτων Εποπτείας των Τ.Ο.Ε.Β. της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.
7.Έγκριση μόνιμων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο της μελέτης σήμανσης για το έργο « Κυκλοφοριακή σύνδεση των εστιών του Πανεπιστημίου με την Επαρχιακή Οδό 1».
8.Συναίνεση για τη διόρθωση γεωχωρικών δεδομένων και εξουσιοδότηση υπαλλήλων για τη συνυπογραφή της σχετικής αίτησης στο Κ.Γ. Αλεξανδρούπολης.
9. Έγκριση αποδοχή οφειλής και έγκριση αποτίμησης σε χρήμα των προβλεπόμενων Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, για τα έτη 2020 και 2021.
10.Έγκριση αποδοχή οφειλής και έγκριση αποτίμησης σε χρήμα των προβλεπόμενων Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, για τα έτη 2020 και 2021

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…