Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο πολιτιστικός σύλλογος «Βάτραχοι» χαρίζει παιχνίδια και μοιράζει χαμόγελα!

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Βάτραχοι» χαρίζει παιχνίδια και μοιράζει χαμόγελα!

0

Από 28.11 έως 9.12 συλλέγει καινούρια και μεταχειρισμένα παιχνίδια σε καλή κατάσταση για να δοθούν σε παιδιά, μέσω της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ο πολιτιστικός σύλλογος Βάτραχοι θέλει τα φετινά Χριστούγεννα να τα κάνει ξεχωριστά για όσα περισσότερα παιδιά μπορεί, «Χαρίζοντας παιχνίδια – μοιράζοντας χαμόγελα». Είναι μία καλή ιδέα για όποιον έχει παιχνίδια τα οποία είναι σε καλή κατάσταση ή ακόμα και αν θέλει να αγοράσει ένα καινούργιο παιχνίδι και να το χαρίσει με πολλή αγάπη.

Από 28.11 έως  9.12  θα συλλέγονται παιχνίδια με σκοπό να δοθούν, στην Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης, η οποία με την σειρά της θα τα δώσει σε παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν.

Σε αυτή την δράση συμμετέχουν οι: Μουσικό εργαστήριο Αγγέλου Μουρβάτη, Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης, Φροντιστήριο Εξάντας

Σημεία και ώρες συγκέντρωσης παιχνιδιών : Πολιτιστικός Σύλλογος Ξάνθης Βάτραχοι – Πινδάρου 1 , Παλιά πόλη Τρίτη & Πέμπτη στις 18:30-20:30, Μουσικό Εργαστήριο Αγγέλου Μουρβάτη – Ανατολικής Θρακης 8, κάθε μέρα στις 15:00-21:00, ΧΟΞ – Κ.Μπένη & Βλαχοπούλου, Δευτέρα & Τετάρτη στις 18:30-22:30 και Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Εξάντας – Μεσολογγίου 9, Δευτέρα – Παρασκευή στις 14:30-21:00.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…