Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ληστεία με λεία 1.200 ευρώ σε παντοπωλείο στο Σούνιο  

Ληστεία με λεία 1.200 ευρώ σε παντοπωλείο στο Σούνιο  

0

Ανάστατη η τοπική κοινωνία – Δύο δράστες μπήκαν στο  παντοπωλείο με κουκούλες και γρονθοκόπησαν τον 62χρονο ιδιοκτήτη

 

Πήραν την ταμειακή μηχανή –  Έφυγαν αθόρυβα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί- Εξετάζουν τις κάμερες σε κοντινό κατάστημα ηλεκτρικών, οι αστυνομικοί

 

Θρασύτατη ληστεία διαπράχθηκε το  απόγευμα της Πέμπτης σε παντοπωλείο στο  Σούνιο του δήμου Αβδήρων,  με θύμα τον ιδιοκτήτη που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Ξάνθης μετά από χτυπήματα που δέχτηκε.

Ανάστατη η τοπική κοινωνία – Μπήκαν στο  παντοπωλείο με κουκούλες και γρονθοκόπησαν τον ιδιοκτήτη

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας οι  δράστες έδρασαν ταχύτατα. Συγκεκριμένα δύο άτομα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με (full face)μεταξύ 7.15 – 7.20 το απόγευμα μπήκαν μέσα στο παντοπωλείο και αιφνιδίασαν τον ιδιοκτήτη και γρονθοκοπώντας τον στο  πρόσωπο τον εξουδετέρωσαν. Στην συνέχεια άρπαξαν την ταμειακή μηχανή και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πήραν την ταμειακή μηχανή που είχε έως 1.200 ευρώ

Όπως ανέφερε στην αστυνομία ο 62χρονος ιδιοκτήτης η ταμειακή μηχανή είχε μέσα 1000  έως 1.200 ευρώ. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεία καθώς οι δράστες του επέφεραν τραύμα στο μάτι, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Έφυγαν αθόρυβα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί- Εξετάζουν τις κάμερες οι αστυνομικοί

Οι δράστες έφυγαν όσο αθόρυβα ήρθαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κατοίκους. Ουδείς είδε με τι μεταφορικό μέσο απομακρύνθηκαν και προς ποια κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί του Τμήματος ασφαλείας Ξάνθης διενεργούν προανάκριση και εξετάζουν τις κάμερες που έχει ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών σε κοντινή απόσταση προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες και τις κινήσεις τους.

Σε ανακοίνωσή της για το συμβάν η Αστυνομία Ξάνθης αναφέρει:

«Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 24-11-2022 το απόγευμα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβησαν σε κατάστημα σε οικισμό της Ξάνθης, όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…