Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κύπελλο Ελλάδος: Στην επόμενη φάση προκρίθηκαν 12 ομάδες.

Κύπελλο Ελλάδος: Στην επόμενη φάση προκρίθηκαν 12 ομάδες.

0
klirosi kypello elladas

Η κλήρωση της 6ης φάσης θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκαν 12 ομάδες. Αυτές, θα βρουν στη συνέχεια τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη και Παναθηναϊκό που είχαν τερματίσει στην 4άδα της Super League και είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στην 6η φάση, για να σχηματίσουν τον αριθμό

Ο λόγος για τις εξής ομάδες: ΑΕΚ, Βόλο, Λεβαδειακό, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Πανσερραϊκό, Λαμία, Ατρόμητο, Κηφισιά, Απόλλωνας Παραλιμνίου, Απόλλωνας Πόντου και Άγιος Νικόλαος.

Η κλήρωση της 6ης φάσης θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου χωρίς περιορισμούς στο ποιός μπορεί να κληρωθεί με ποιόν.

Στην 6η φάση οι αγώνες θα είναι διπλοί. Γηπεδούχος ομάδα είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Οι αγώνες είναι διπλοί Σύνολο αγώνων οκτώ (8). Προκρίνονται οκτώ (8) ομάδες. Μετά από την κλήρωση των ομάδων που συμμετέχουν στην 6η φάση θα πραγματοποιηθεί η ανάπτυξη των ζευγαριών για την 7η Φάση (Προημιτελική) και 8η φάση (Ημιτελική) καθώς και της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού. Στην 6η, 7η και 8η φάση που οι αγώνες είναι διπλοί, για την ανάδειξη του νικητή δεν (υπέρ)ισχύει το εκτός έδρας γκολ και στην περίπτωση που υπάρξουν δύο (2) όμοια αποτελέσματα, στον 2ο αγώνα ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν πάλι δεν αναδειχθεί ο νικητής, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία των πέναλτι.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…