Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γ΄ Εθνική: Παράταση μέχρι τη Δευτέρα για τις αιτήσεις συμμετοχής

Γ΄ Εθνική: Παράταση μέχρι τη Δευτέρα για τις αιτήσεις συμμετοχής

0

Παραμένει ο Ορφέας Ξάνθης και ο Νέστος Χρυσούπολης

Περιθώριο μέχρι τις 17 Οκτωβρίου θα έχουν  ο Ορφέας και ο ΑΟΞ να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής μετά την παράταση που δόθηκε από την ΕΠΟ, με την οποία παράλληλα δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα, δηλαδή παραμένει τόσο ο Ορφέας όσο και ο Νέστος Χρυσούπολης, εάν βέβαια υποβάλουν αίτηση συμμετοχής.  Το ίδιο δικαίωμα να υποβάλει αίτηση έχει και ο ΑΟΞ ως ομάδα που προέρχεται από μεγαλύτερη κατηγορία.

Έτσι απομένουν μόνο λίγες ημέρες για να παρθούν οι αποφάσεις για το μέλλον των ξανθιώτικων ομάδων, ενώ η πρόταση του Μπάμπη Χατζημεστή να συγχωνευθούν και  να κατέβουν μαζί κατατέθηκε και αποσύρθηκε άμεσα μετά τις αντιδράσεις. Έκτοτε καμία άλλη κίνηση για λύση δεν έχει γίνει γνωστή, οπότε σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε αν ο «θάνατος» του ΑΟΞ θα είναι οριστικός ή αν θα έχουμε κάποια μετάλλαξη και επιστροφή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφέρει τα εξής:

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση που αποτελεί συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

  • Να προβιβασθεί στη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας και ταυτόχρονα από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής να μην προβιβασθεί και να μην υποβιβασθεί καμία ομάδα. Η απόφαση ελήφθη σε εφαρμογή απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
  • Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης, παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής“.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…