Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Διήμερη επίσκεψη του Στρατηγού ΓΕΣ στο Δ’ ΣΣ

Διήμερη επίσκεψη του Στρατηγού ΓΕΣ στο Δ’ ΣΣ

0

Παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Υποκαταστήματος Διδυμοτείχου του Στρατιωτικού Φαρμακείου και του νέου βρεφονηπιακού σταθμού Φρουράς Αλεξανδρούπολης

 

Στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2022, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Σώματος Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, Σχηματισμούς, Μονάδες, Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) και στρατιωτικές εγκαταστάσεις, παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες  και διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού.

Την Τρίτη παραβρέθηκε στην τελετή εγκαινίων του Υποκαταστήματος Διδυμοτείχου του Στρατιωτικού Φαρμακείου, το οποίο κατασκευάστηκε με πόρους της Υπηρεσίας.

Την Τετάρτη παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος κατασκευάστηκε κατόπιν δωρεάς του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά .

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός, ο οποίος φιλοξενείται στο Στρατόπεδο «ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΤΣΟΥΚΑ», είναι πλήρως εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία του μέσα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες παιδιών προσχολικής ηλικίας και προστίθεται στους ήδη υπάρχοντες 23 βρεφονηπιακούς σταθμούς του Στρατού Ξηράς.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…