Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρεις περιπτώσεις διακίνησης την Κυριακή στη Θράκη

Τρεις περιπτώσεις διακίνησης την Κυριακή στη Θράκη

0

Κατασχέθηκαν συνολικά τρία οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό

Συνελήφθησαν την Κυριακή σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, τρεις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση το πρωί, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Συνόρων πλησίον του οικισμού Καβησού Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ, σε επαρχιακή οδό πλησίον του Κόμβου ΒΙ.ΠΕ. Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμα αλλοδαπό διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να δύο μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι προηγουμένως ο δράστης δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην περιφερειακή οδό του οικισμού Νίψας Έβρου και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν τρία οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…