Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Super League 2: Μπήκε κανονικά στην κλήρωση ο ΑΟΞ

Super League 2: Μπήκε κανονικά στην κλήρωση ο ΑΟΞ

0

Αγωνίζεται με Απόλλωνα Πόντου στην πρεμιέρα

Κανονικά συμμετείχε η ομάδα της Ξάνθης στην κλήρωση του Βορείου Ομίλου της Super League 2 καθώς δεν έχει δηλώσει ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα. Το ίδιο συνέβη και με τον Διαγόρα Ρόδου στο Νότιο  Όμιλο.

Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα που είχαν ως συνέπεια την προσφυγή όλων σχεδόν των παικτών και την αποχώρηση όσων έληγαν τα συμβόλαια χωρίς να γίνει καμία ανανέωση, δεν προϊδεάζουν ότι θα είναι εφικτή η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Ο ΑΟΞ κληρώθηκε την πρώτη αγωνιστική να παίξει με τον Απόλλωνα Πόντου, ακολούθως θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πρώτο εντός έδρας ματς. Ρεπό θα έχει την 3η αγωνιστική.

Από την Βόρειο όμιλο λείπει ο Αγροτικός Αστέρας καθώς αναμένεται η οριστική απόφαση της ΕΠΟ. Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους οι οποίοι είναι οι:

Α’ Ομιλος: ΑΕΛ, Ξάνθη, Θεσπρωτός, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Εκπρόσωπος Γ’ Εθνικής, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, Ηρακλής, Παναθηναϊκός Β’, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β΄.

Β’ Ομιλος: Επισκοπή, ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω, Απόλλων Σμύρνης, Διαγόρας Ρόδου, Εργοτέλης, Καλλιθέα, Κηφισιά, Ολυμπιακός Β’, ΟΦ Ιεράπετρας, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Χανιά.

Πριν την έναρξη της κλήρωσης ο Πρόεδρος της Λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος ευχήθηκε καλή επιτυχία και παρά τα πολλά προβλήματα εξέφρασε σιγουριά πως θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον Βόρειο όμιλο:

Απόλλων Πόντου-Ξάνθη

ΑΕΛ-Ομάδα Α

Βέροια-ΠΑΟΚ Β

Μακεδονικός-Νίκη Βόλου

Παναθηναϊκός Β-Απόλλων Λάρισας

Πανσερραϊκός-Θεσπρωτός

Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…