Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δωρητές σχολικών και αθλητικών ειδών για τους μαθητές της Β. Ηπείρου αναζητά η ΕΑΑΣ Ξάνθης

Δωρητές σχολικών και αθλητικών ειδών για τους μαθητές της Β. Ηπείρου αναζητά η ΕΑΑΣ Ξάνθης

0

Τα αντικείμενα θα διατεθούν για τις ανάγκες των Ελληνικών Σχολείων στο πλαίσιο ταξιδιού που θα πραγματοποιηθεί στις 16-20 Οκτωβρίου

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού(ΕΑΑΣ) του Παραρτήματος Ξάνθης απευθύνει έκκληση για βοήθεια των Ελληνικών Σχολείων Β. Έβρου στο πλαίσιο του προγραμματισμένου Προσκυνηματικού ταξιδιού στη Β. Ήπειρο από 16-20 Οκτωβρίου, με 2 λεωφορεία, με αφετηρίες Ξάνθη και Αθήνα.

Η σειρά επισκέψεων αφορά τα ακόλουθα Ελληνικά σχολεία: «Πνοή Αγάπης» και «Παντελή Σωτήρη», στο ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ, «ΟΜΗΡΟΣ» στη ΧΙΜΑΡΑ και το Κολλέγιο «Πνοή Αγάπης» στο ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟ (εγγύς Αγ. Σαράντα).

Επίσης, η ΕΑΑΣ τονίζει πως οι διευθυντές, των παραπάνω σχολείων παρακάλεσαν στις φετινές επισκέψεις, αν είναι δυνατόν, να μεταφερθούν και διάφορα σχολικά είδη, κυρίως χαρτί φωτοτυπίας και αθλητικά είδη (μπάλες ποδοσφαίρου-basket-volley).

Τα είδη που θα αγοραστούν παραδίδονται στα Σχολεία με «Πρωτόκολλο Χρέωσης-Επίδοσης» στο οποίο αναγράφονται οι δωρητές.

Η ΕΑΑΣ παρακαλεί για την οικονομική (ή οποιαδήποτε άλλη) βοήθεια, από τα παραπάνω είδη και σε θετική περίπτωση, για την ενημέρωσή τους, μέχρι 7 Οκτωβρίου 2022.

-Υπεύθυνος για συνεννόηση: Ο Υποστράτηγος ε.α. Ιωάννης Κουτσαϊμάνης, Πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης. Τηλ. :+30 6937409943 και 2541025425.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …