Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σύμφωνο Συνεργασίας υπογράφουν η ΠΕΔ ΑΜΘ και «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σύμφωνο Συνεργασίας υπογράφουν η ΠΕΔ ΑΜΘ και «Χαμόγελο του Παιδιού»

0

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25/8 στο Σπίτι του Οργανισμού στη Νέα Ηρακλείτσα

Σκοπός είναι η ενίσχυση των δράσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων κάθε παιδιού και της οικογένειάς του, στους τομείς της βίας, της υγείας, της εξαφάνισης και της φτώχειας

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κ. Βασίλης Μαυρίδης Δήμαρχος Ορεστιάδας και ο Πρόεδρος ΔΣ του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος προσκαλούν στην Εκδήλωση Υπογραφής Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 και ώρα 11:00 π.μ., στο Σπίτι του Οργανισμού στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας-“Nelson Mandela Home”. Σκοπός του Συμφώνου Συνεργασίας είναι ο Οργανισμός σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων, να διοργανώσουν από κοινού δράσεις και παρεμβάσεις με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων κάθε παιδιού και της οικογένειάς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΔ ΑΜΘ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, σας γνωστοποιούμε ότι η ΠΕΔ ΑΜΘ έχει προγραμματίσει την υλοποίηση σειράς  δράσεων, που συμπεριλαμβάνονται στον ετήσιο προγραμματισμό της για το έτος 2022. Στο πλαίσιο αυτό, το ΔΣ της ΠΕΔ ΑΜΘ αποφάσισε τη συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση των δράσεων που υλοποιεί με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό του, για την από κοινού με τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων της ΑΜΘ αντιμετώπιση των προβλημάτων κάθε παιδιού και της οικογένειάς του, στους κρίσιμους τομείς της βίας, της υγείας, της εξαφάνισης και της φτώχειας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…