Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αποχαιρετισμός και ευχαριστίες από τον απερχόμενο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Αποχαιρετισμός και ευχαριστίες από τον απερχόμενο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

0

Ο Χρήστος Ιωαννίδης σε ένα μικρό απολογισμό αναφέρεται στις δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί εν μέσω πανδημίας, τονίζοντας ότι ανέλαβε με ψυχραιμία των ευθυνών της θέσης του

Σε ένα σύντομο αποχαιρετισμό, με μικρό απολογισμό, ευχαριστίες και θετική διάθεση προέβη ο απερχόμενος Διευθυντής δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Ιωαννίδης, επισημαίνοντας τις δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί λόγω της πανδημίας, αλλά και τις σχέσεις συνεργασίας, κατανόησης και υποστήριξης που αναπτύχθηκαν στη διάρκεια του έργου του. Ο ίδιος αναφέρει: «από τη στιγμή που ανέλαβα τη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης γνώριζα ότι αυτή ήταν προσωρινή, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη.

Στη διαχείριση των ζητημάτων που προέκυπταν δεν ήμουν μόνος. Κοντά μου είχα πολλούς: τους προϊσταμένους των Τμημάτων που με προφύλαξαν από κακοτοπιές και τους εργαζομένους στη Διεύθυνση που πρόθυμα εκτελούσαν τα καθήκοντά τους, τα μέλη του ΠΥΣΔΕ που συνετέλεσαν στη λήψη δίκαιων αποφάσεων, τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες όλων των σχολικών μονάδων που με την εμπειρία τους μου δίδαξαν πολλά, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς.

Όλα τα ωραία κάνουν τον κύκλο τους και για μένα η θητεία μου ως Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Ξάνθης ήταν μια υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία, κατά τη διάρκεια της οποίας έμαθα πολλά τόσο για τη διοίκηση όσο και για τους ανθρώπους. Προσπάθησα να ακολουθώ το δρόμο του δικαίου και του νομίμου, δεν επέρριψα ευθύνες στους υφισταμένους, αντίθετα, αναλάμβανα με ψυχραιμία την ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις.

Και μια που έφτασε το τέλος της υπηρέτησής μου ήρθε η ώρα να κάνω μια αναδρομή σ’ αυτά τα χρόνια με τις καταιγιστικές εξελίξεις και να κρατήσω μόνον τις ευχάριστες αναμνήσεις και όχι τις δυσάρεστες. Τις ευχάριστες που με έδεσαν με ανθρώπους που εκτίμησα και θα εκτιμώ.

Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από κάποιους που, ίσως, όχι εσκεμμένα, στενοχώρησα στο διάστημα αυτό και να ευχαριστήσω όσους σταθήκατε δίπλα μου στη διάρκεια της πανδημίας, της καραντίνας, της τηλεκπαίδευσης, της τηλεργασίας, των αλλαγών που συνέβησαν στην καθημερινότητά μας αυτά τα δύο χρόνια.

Τέλος, εύχομαι καλή δύναμη στη νέα διευθύντρια! Σας ευχαριστώ!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άλυτο παραμένει το πρόβλημα με το απογευματινό ωράριο στο Μειονοτικό

Συνεχίζεται  η κατάληψη- Χάνονται διδακτικές ώρες   Διευθύντρια Δ/βαθμιας Ξάνθης: Μ. Σιδηρ…