Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Κόκκινο ποτάμι» αναζητά βοηθητικούς ηθοποιούς στην Ξάνθη

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Κόκκινο ποτάμι» αναζητά βοηθητικούς ηθοποιούς στην Ξάνθη

0

Γυρίσματα θα γίνουν Παρασκευή και Σάββατο

Με δεύτερο κύκλο επιστρέφει στο OPEN η σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ταξιδεύοντας το βλέμμα και την ψυχή μας αυτή τη φορά στις οδυνηρές στιγμές της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Το σενάριο έχουν αναλάβει να γράψουν εξαρχής -στηριζόμενοι σε ιστορικές πηγές- ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη. Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Σωτήρης Χατζάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Άννα Μάγκου, Κωνσταντίνος Ελματζίογλου, Μανώλης Κλωνάρης, Μιχάλης Μαρκάτης, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Σιγάλα

Η παραγωγή την Παρασκευή 22/7 και το Σάββατο 23/7 θα βρίσκεται στην Ξάνθη για τα γυρίσματα του δευτέρου κύκλου της σειράς και όπως ενημερώνει ο σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης αναζητά βοηθητικούς ηθοποιούς για φιλική συμμετοχή.

Όποιος/α ενδιαφέρεται ας στείλει το συντομότερο ένα email με μια πρόσφατη φωτογραφία και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην διεύθυνση: casting.x.tkp@gmail.com-Θέμα: Ξάνθη / Κόκκινο Ποτάμι. Και για τις 2 ημέρες ψάχνουν περίπου 33 άτομα, 27 άντρες και 6 γυναίκες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικός στο παρακάτω τηλέφωνο: +30 6972137373 (κ.Γιάννης Αδρίμης – Υπ.Παραγωγής).

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν στις 20 Απριλίου στην Ξάνθη

Μαζί τους οι «Λάχνισμα» από την Ξάνθη Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά, επιστρέφου…