Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο ‘’μπούσουλας’’ της σκέψης μου είναι η επικοινωνία!»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο ‘’μπούσουλας’’ της σκέψης μου είναι η επικοινωνία!»

0

Ξεσήκωσε το κοινό ο καταξιωμένος καλλιτέχνης στο γήπεδο της Γενισέας το βράδυ της Κυριακής

Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενίσχυσης της δράσης του Συλλόγου «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης»

Το βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης Ζουγανέλης «έκλεψε» την παράσταση σε μία καλοκαιρινή συναυλία «Καιρός για αγάπες και αγκαλιές!…»  στο γήπεδο της Γενισέας. Οι «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» επέλεξαν τον Γιάννη Ζουγανέλη, έναν καλλιτέχνη που αγαπούν ιδιαίτερα τα μέλη του συλλόγου  με σκοπό να ενισχύουν τις ενέργειες παροχής τροφής και περίθαλψης στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που φροντίζουν.

Άλλωστε, σε δήλωσή της στο «Ε» η Πρόεδρος του Συλλόγου, Λουλουδιά Τζεμπαηλίδου είχε τονίσει πως η επιλογή του συγκεκριμένου καλλιτέχνη για τη συναυλία της 26ης Ιουνίου ήταν καθαρά προσωπική υπόθεση.

Μεγάλο μέρος του γηπέδου γέμισε με κόσμο όλων των ηλικιών με το βλέμμα… στραμμένο στην σκηνή. Ένας πάγκος με ποτά στήθηκε εντός του γηπέδου με τα έσοδα να καταλήγουν στο σύλλογο. Η βροχερή μέρα δεν απέτρεψε  μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του Γ. Ζουγανέλη να δώσουν το παρών προκειμένου να τον απολαύσουν. Στην σκηνή πλάι του τραγούδησαν η Μαργκώ Ενεπεκίδη και η Τάνια Ρόκκα κερδίζοντας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά το χειροκρότημα του κοινού.

Λίγο πριν το «κλείσιμο» της εμφάνισής του έδωσε τον λόγο στο κοινό, μέσα από καλοπροαίρετους αστεϊσμούς μίλησε με τους θαυμαστές του και ανέδειξε ζητήματα που προβληματίζουν για την τέχνη και τη σύγχρονη μουσική σκηνή. Η διάδρασή του με το κοινό ήταν άμεση,κάτι που άφησε χαμόγελα και άφθονο γέλιο ως μία «γλυκιά» ανάμνηση της ημέρας.

Μιλώντας στο «Ε», με αφορμή την παρουσία του στην Ξάνθη και τη συναυλία, ο αγαπημένος καλλιτέχνης σημείωσε: «Πρώτα από όλα είμαι φιλόζωος. Αγαπώ ό,τι μπορεί να συντροφεύει τον άνθρωπο. Ο ‘’μπούσουλας’’ της σκέψης μου είναι η επικοινωνία, δηλαδή να επικοινωνούμε με την σκέψη, με τη μουσική, με τον ήχο ,με χιούμορ, με την κωμικότητα. Έχω έρθει πολλές φορές στην Ξάνθη. Έχω φίλο και τον θεωρώ ιδιαίτερο, τον Γιώργο Τζεμπραηλίδη. Κάθε φορά είναι δίπλα μας σε ό,τι κι αν κάνουμε. Και φυσικά έχω στο πλευρό μου τους συνεργάτες μου που είναι εξαιρετικοί. Ελπίζω ο κόσμος φεύγοντας να πάρει στις αποσκευές του κάτι ακόμα…».

Χρύσα Κιατίπη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…