Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρεις συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη

Τρεις συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Ροδόπη

0

Οι δράστες έφεραν φουσκωτή βάρκα και ΙΧ ως μέσα μεταφοράς-Οι δύο αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη-Ο τρίτος δεν έφερε δίπλωμα οδήγησης

Συνελήφθησαν το Σάββατο 2/4, σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί, στην παρέβρια περιοχή Ψαθάδων Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με φουσκωτή βάρκα, τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σύμφωνα με την αστυνομία, με τη σύλληψη των δύο διακινητών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα δεκαπέντε  περίπου άτομα, τα οποία ανέμεναν στο τούρκικο έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα.

Σημειώνεται ότι οι δράστες αντιστάθηκαν κατά την σύλληψή τους.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ, στο ύψος του ανατολικού κόμβου Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν μία βάρκα και ένα ΙΧ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε άντρα στην Ξάνθη για οπλοκατοχή

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων και 108 ναρκωτικά δισκία Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 31/0…