Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης για επτά παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας στην Ξάνθη

Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης για επτά παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας στην Ξάνθη

0

Βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας, όπως ανέφερε η πρόεδρος Αν. Τζαμπαζλή με αφορμή την επίσκεψη του Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην πόλη μας

 

Το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης επισκέφτηκε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Γιώργος Σταμάτης, στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Ξάνθη για τις εκδηλώσεις της επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας.

Ο κ. Σταμάτης ενημερώθηκε από την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή και από τον υπεύθυνο του Κέντρου, κ. Μένιο Ψωμακέλη, για τις δραστηριότητες, αλλά και τα προβλήματα στη λειτουργία του.

Αμέσως μετά, η κυρία Τζαμπαζλή έκανε την εξής δήλωση: «Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, τον κ. Σταμάτη. Είναι η δεύτερη φορά που μας τιμά με την παρουσία του. Είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα στις δομές, έχουμε πάντα την αμέριστη βοήθεια και την αρωγή του σε ό,τι χρειαζόμαστε. Είναι ένας άνθρωπος που νοιάζεται πάρα πολύ και για το κίνημα των ΑμεΑ. Ετοιμάζουμε εδώ μια Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται στην Ξάνθη κα αφορά επτά παιδάκια που θα μπορούν να φιλοξενηθούν στο χώρο».

Εξάλλου, με επιστολή του προς την Πρόεδρο του Κέντρου, ο κ. Σταμάτης της εξέφρασε τα θερμές ευχαριστίες του για την υποδοχή, τη συνεχάρη για το «σημαντικότατο έργο» του Κέντρου και δήλωσε «ενεργά δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία και προσπάθειά σας που προάγει την κοινωνική συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…