Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τη δημιουργία κοινωνικού ιατρείου προκρίνει η δημοτική αρχή

Τη δημιουργία κοινωνικού ιατρείου προκρίνει η δημοτική αρχή

0

Συνάντηση Τσέπελη με τον ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και επίσκεψη στο κοινωνικό ιατρείο Ν. Σμύρνης

Δίνεται έμφαση στη μέριμνα για τους οικισμούς Κιμμερίων και Ευμοίρου, όπου οι κάτοικοι δεν έχουν τη δυνατότητα να συνταγογραφούν φάρμακα

Τη δημιουργία ενός Κοινωνικού Ιατρείου και στην Ξάνθη, προκρίνει η δημοτική αρχή, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την επίλυση του προβλήματος στους οικισμούς Κιμμερίων και Ευμοίρου, όπου οι συμπολίτες μας δεν έχουν τη δυνατότητα να συνταγογραφούν φάρμακα, λόγω της έλλειψης προσωπικού στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Για τον λόγο αυτό, με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα, ο κ. Τσέπελης είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχιας, Γιώργο Σταμάτη, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ν. Σμύρνης, όπου και ενημερώθηκε για την δομή και τον τρόπο λειτουργίας της από τον δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη, τον Γ. Γραμματέα του Δήμου, Δρα Μιχάλη Χρηστάκη και τους συνεργάτες του.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πρόνοιας του Δήμου Ξάνθης.

«Θεωρούμε ότι η δημιουργία του Κοινωνικού Ιατρείου, θα επιλύσει το πρόβλημα, το οποίο δημιουργείται εξαιτίας της έλλειψης γιατρών», τόνισε ο Δήμαρχος, σημειώνοντας «λάβαμε σημαντική ενημέρωση για το θέμα, την οποία και θα αξιοποιήσουμε, σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ, προς όφελος όλων των πολιτών του Δήμου μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…