Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συλλήψεις διακινητών με κλεμμένα ΙΧ

Συλλήψεις διακινητών με κλεμμένα ΙΧ

0

Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη σε Έβρο και Δράμα

Συνελήφθησαν το Σάββατο το πρωί, σε περιοχές του Έβρου και των Σερρών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Δράμας, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στον οικισμό Μάκρης Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε περίφραξη οικοπέδου, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το όχημα είχε κλαπεί την 5/6-1-2022 από περιοχή της Αττικής, καθώς επίσης οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε είναι πλαστές.

Στη δεύτερη περίπτωση, στον οικισμό Μυρρίνη Σερρών, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά στο ύψος του οικισμού Καλαμώνα Δράμας δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, ενώ στη συνέχεια το όχημα προσέκρουσε σε περίφραξη οικίας και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών επιβαινόντων οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σερρών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 17-1-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρώτο πρόστιμο για άναμμα φωτιάς σε οικόπεδο

250 ευρώ θα πληρώσει ο πολίτης – Ξεκινούν από τον Ιούνιο έλεγχοι και  περιπολίες από…