Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ομιλίες και σεμινάρια για το τρίπτυχο Σώμα-Νους-Αναπνοή

Ομιλίες και σεμινάρια για το τρίπτυχο Σώμα-Νους-Αναπνοή

0

Ξεκινούν τον Ιανουάριο από τη ΦΕΞ και η Ομάδα Ζεύξη

Η ΦΕΞ και η Ομάδα Ζεύξη ξεκινούν τη νέα χρονιά με σειρά ομιλιών και σεμιναρίων που θα πραγματοποιούνται στο Μουσείο της ΦΕΞ, κάθε μήνα από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2022. Οι ομιλίες και τα σεμινάρια είναι ανοιχτά για όλους όσοι  επιθυμούν να κατανοήσουν τις βασικές αρχές της υγείας σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, όπως επίσης και μεθόδους για την επίτευξη της.

Η πρώτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ώρα 20:00-21:00 στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης, οδός Αντίκα 7. Σημειώνεται πως η  ομιλία είναι δωρεάν για όλους.

Το Σάββατο 15- 01-2022 και ώρα 20:00-21:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: Οι 3 Πυλώνες της Υγείας μας: α) Σώμα – β) Αναπνοή – γ) Νους και η αλληλοσύνδεσή τους.

Το Σάββατο 22- 01-2022 και ώρα 17:00-19:00 στην Καπναποθήκη της ΦΕΞ, οδός Πλάτωνος 27 θα λάβει χώρα σεμινάριο με θέμα : Η αλληλοσύνδεση μεταξύ Σώματος-Αναπνοής-Νου και η σχέση τους με της υγεία μας.

Επίσης, επισημαίνεται πως η συμμετοχή μπορεί να γίνει με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΦΕΞ και το υπεύθυνο της Ζεύξης Νικόλαο Γεκτίδη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» από την Ξάνθη

Τελετή έναρξης του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» Πλημμύρισε κόσμο…