Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επενδύσεις Διάκριση της εταιρείας CITIBΙLL στα Mobile Excellence Awards με τη βράβευση του CITIBILL Mobile App

Διάκριση της εταιρείας CITIBΙLL στα Mobile Excellence Awards με τη βράβευση του CITIBILL Mobile App

0

Σημαντική αναγνώριση με silver γραφείο για την εταιρεία τεχνολογίας από την Ξάνθη στην κατηγορία “Mobile application υπηρεσιών δημόσιων οργανισμών προς τους πολίτες”

 

Μία σπουδαία διάκριση γνώρισε η εταιρεία παροχής ψηφιακών υπηρεσιών, CITIBILL A.E., στα φετινά Mobile Excellence Awards που διοργανώθηκαν για έβδομη χρονιά από την Boussias Communications.

Η εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Ξάνθη κατόρθωσε να ξεχωρίσει ανάμεσα από κορυφαίες εταιρείες της χώρας μας, με την εφαρμογή για κινητά CITIBILL Mobile App να αποσπά βραβείο στην κατηγορία Δημόσιας Διακυβέρνησης (Mobile Government).

Συγκεκριμένα, η υποψηφιότητα “Mobile application υπηρεσιών δημόσιων οργανισμών προς τους πολίτες” βραβεύθηκε με το Silver βραβείο.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο επίτευγμα καθώς το CITIBILL Mobile App πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά τον Ιούλιο του 2020 και μέσα σε ενάμιση χρόνο κατόρθωσε να γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση.

Μέσα από την εφαρμογή CITIBILL Mobile App, οι πολίτες μπορούν να παρακολουθούν και να πληρώνουν ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς ύδρευσης με τις συμβεβλημένες ΔΕΥΑ, να δηλώνουν βλάβες ύδρευσης/αποχέτευσης συνοδευόμενες από σχετικά σχόλια και φωτογραφικό υλικό και να αιτούνται ραντεβού ηλεκτρονικά με πάνω από 20 συμβεβλημένους δημόσιους φορείς από όλη την Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η καλύτερη εξυπηρέτηση ενός πολίτη από έναν δημόσιο οργανισμό σε μία εποχή που ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός για τον δημόσιο τομέα είναι πιο αναγκαίος από ποτέ.

 

Διάκριση κορυφαίων εταιρειών του ελληνικού επιχειρείν

Το εν λόγω βραβείο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, αν συνυπολογίσει κανείς όσους συμμετείχαν στην κορυφαία διοργάνωση επιβράβευσης καλών πρακτικών στον χώρο του mobile.

– Mobile Brand of the Year αναδείχθηκαν ο ΟΠΑΠ και η Eurobank.

– Mobile Agency of the Year αναδείχθηκε η ATCOM.

– Mobile Network of the Year αναδείχθηκε ο Όμιλος ΟΤΕ-COSMOTE

– To βραβείο κορυφαίας βαθμολογίας απέσπασε το ίδρυμα Vodafone σε συνεργασία με την Dream Lab App.

 

Τελετή απονομής

Η τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards διεξήχθη με μία φαντασμαγορική διοργάνωση στην αίθουσα Callisto του Sofitel Athens Airport την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 με την τιμητική υποστήριξη του ΣΕΚΕΕ, της ΕΕΚΤ και του ΣΕΠΕ.

Το «παρών» από την εταιρεία CITIBILL έδωσαν η Υπεύθυνη του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών, Λαφτσοπούλου Μαρία, και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Εφαρμογών Android & iOS, Γιαννακόπουλος Γιώργος.

Κατά τη διάρκειας της απονομής, η Λαφτσοπούλου Μαρία δήλωσε, «Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ την Boussias Communications που για ακόμη μία χρονιά διοργάνωσε άρτια τα Mobile Excellence Awards. Είμαι πολύ χαρούμενη που στην παρθενική της συμμετοχή, η εταιρείας μας CITIBILL απέσπασε ένα βραβείο που αποτελεί επιβράβευση όλων των προσπαθειών που γίνονται για την καλύτερη και ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών στις συνδιαλλαγές τους με το δημόσιο.», ενώ με τη σειρά του ο Γιαννακόπουλος Γιώργος ανέφερε τα εξής, «Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να συγχαρώ την Boussias Communications για την εξαίρετη διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό που μέσω των Mobile Excellence Awards επιβραβεύονται οι προσπάθειες και οι καλές πρακτικές του mobile κλάδου ο οποίος αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η βράβευση της εταιρείας μας, CITIBILL, αποδεικνύει ότι οι καινοτόμες λύσεις που προσφέρουμε στην ψηφιακή επικοινωνία μεταξύ δημοσίου και πολιτών βρίσκονται στον σωστό δρόμο και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο.».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επενδύσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη χορήγηση σύνταξης σε οφειλέτες – Η απόφαση

Ποιες εκκρεμείς συντάξεις θα δοθούν πρώτα Έτοιμη προς υπογραφή είναι η απόφαση για τη χορή…