Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βράβευση και αναγνώριση στον μεταλλιούχο στην Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής, Σπύρο Τερλεμέ

Βράβευση και αναγνώριση στον μεταλλιούχο στην Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής, Σπύρο Τερλεμέ

0

Οι κ.Σπανίδης και Αρσενίου ανέλαβαν για μια ακόμη φορά την πρωτοβουλία για την εκδήλωση στο χώρο του ΑΞΙΟΝ

 

Tο μεσημέρι της Τετάρτης 27/10/2021 ο Εκδότης, Βιβλιοπώλης, Δημοτικός Σύμβουλος, Μιχάλης Σπανίδης και ο Ιδιοκτήτης του ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Στέλιος Αρσενίου βρέθηκαν στο Σχολικό Συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων ΑΞΙΟΝ για την απόδοση τιμών στο μαθητή της Γ΄Λυκείου, Σπύρο Τερλεμέ, ο οποίος διακρίθηκε στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Σε αυτό το σημείο υπογραμμίζεται πως είχε προταθεί από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών με άλλους τέσσερις μαθητές για να εκπροσωπήσουν την πατρίδα μας.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης οι κυρίες Στέλλα Τολμίδου και Στελίνα Σπανίδου εκπρόσωποι του Ζαχαροπλαστείου ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και των εκδόσεων Σπανίδη, αντίστοιχα με ολιγόλεπτες αναφορές τοποθετήθηκαν στην επιβράβευση του Σπύρου Τερλεμέ.

Η πρώτη αφού συνεχάρη τον τιμώμενο ξεκίνησε την αναφορά της επισημαίνοντας  το ιδιαίτερα ζεστό μικροκλίμα του Σχολείο που δρα ως όχημα για την μεγάλη επίδοση ευχόμενη συνάμα να  είναι εσαεί ολοένα μεγαλύτερη. Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως αποκομίζει τεράστια οφέλη η εκπαίδευση και  η πόλη κοντά στον ίδιο και προέτρεψε τους συμμαθητές, -τριες του να τον έχουν πρότυπο, να προσεγγίσουν και γιατί όχι, να ξεπεράσουν τις επιδόσεις του. Συμπληρωματικά, η Στελίνα Σπανίδου επέστρεψε ως αθλοθέτης αυτή τη φορά στο Σχολείο από το οποίο αποφοίτησε. Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Ποδηλασία, Στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας, οσονούπω με την αποφοίτησή της από τα ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής θα είναι και συνάδελφος των μέχρι πρότινος εκπαιδευτικών της.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…