Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νεκρός από ασφυξία ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Νίκος Τσουμάνης

Νεκρός από ασφυξία ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Νίκος Τσουμάνης

0

Βρέθηκε δεμένος στο λαιμό με δεματικά καλώδια (tie wrap) στο αυτοκίνητό του

 

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΌΞ Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, που από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στον Μακεδονικό, εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά, χωρίς σφυγμό και με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως (tie wrap) στον λαιμό.

Σύμφωνα με τη νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής, ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη επήλθε από ασφυξία. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

Τα ίχνη του αναζητούνταν από τη Δευτέρα το απόγευμα και άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν απευθυνθεί στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Για το θάνατο του Νίκου Τσουμάνη, ο Μπάμπης Κυρλίδης έγραψε σε ανάρτησή του: «Με μία εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση άρχισε η μέρα και αφορά σε έναν άνθρωπο του αθλητισμού και πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ.

Νωρίς το πρωί βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης που είχε αγωνιστεί στον ΑΟΞ στα τέλη του 2000, αρχές του 2010.

Ο Νίκος υπήρξε γείτονας μου κατά το διάστημα παραμονής μου στην Κομοτηνή !

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει !».

 

Ποιος ήταν ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε πνιγμένος στο αυτοκίνητό του

Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, έχοντας παίξει ενδιάμεσα μία σεζόν στον Μακεδονικό. Η ομάδα της Νεάπολης, η πρώτη του επαγγελματική έμελλε να είναι και η τελευταία, καθώς εκεί είχε επιστρέψει φέτος.

Μετά την Ξάνθη ακολούθησε η Κέρκυρα επίσης στην Super League και το 2013 ήρθε η μεταγραφή στον Άρη. Στους Θεσσαλονικείς έμεινε έναν χρόνο όμως επέστρεψε και πάλι το 2015. Ενδιάμεσα έπαιξε σε Πανθρακικό, Βέροια ενώ μετά τη δεύτερη αποχώρησή του από τους «κίτρινους» αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τρίγλια και φέτος στον Μακεδονικό.

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…