Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Περιφερειακή Σύνθεση: Έλαμψαν και πάλι διά της απουσίας τους

Περιφερειακή Σύνθεση: Έλαμψαν και πάλι διά της απουσίας τους

0

Κριτική στη Διοίκηση της ΠΑΜΘ για την απουσία των μελών της -πλην ενός- από την 2η φάση διαβούλευσης για το σχεδιασμό του Προγράμματος της Περιφέρειας

Κριτική στα μέλη της Διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ ασκεί η Περιφερειακή Σύνθεση, σχολιάζοντας ότι «περιποιεί ντροπή το γεγονός ότι από την 2η φάση διαβούλευσης για το σχεδιασμό του Προγράμματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, περιόδου 2021-2027, που οργάνωσε η Υπηρεσία Διαχείρισης, απείχαν όλα τα μέλη της Διοίκησης, πλην ενός. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε η Σύμβουλος της παράταξής μας Φελίνα Καζάκου  που παρακολούθησε την τηλεδιάσκεψη -όπως και ο επικεφαλής της παράταξης μας- «κορυφαίο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής DG Region Senior Expert, επίσημος προσκεκλημένος και εισηγητής, ο κος Χρ. Γκόγκος τόνιζε τον σημαντικό ρόλο που καλούνται να έχουν ο Περιφερειάρχης, οι Δήμαρχοι, οι θεματικοί και χωρικοί αντιπεριφερειάρχες και γενικότερα οι αιρετοί» στην νέα περίοδο, αλλά ούτε αυτό ήταν ικανό να συγκινήσει κανέναν».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «το ερώτημα, λοιπόν, είναι: «γιατί απείχαν;». Δεν τους ενδιαφέρουν τα σχετικά χρηματοδοτικά εργαλεία, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για έργα και δράσεις προς όφελος των πολιτών; Δεν τους ενδιαφέρουν οι νέες προοπτικές και ευκαιρίες; Δεν τους ενδιαφέρει η επόμενη μέρα; Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, όχι δεν τους ενδιαφέρει και αυτό είναι λυπηρό. Η λογική λέει ότι στην συγκεκριμένη διαβούλευση (που έγινε ηλεκτρονικά) θα παρίσταντο τουλάχιστον όλοι οι χωρικοί και θεματικοί αντιπεριφερειάρχες. Αλλά, όχι. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να πατήσουν το κουμπί της σύνδεσης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μπαίνει ξανά για έγκριση η Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου Ξάνθης

Θα συζητηθεί τελικά στη συνεδρίαση της Τετάρτης   Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 και ώρα…