Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ολοκληρώθηκαν οι εσωτερικές αποξηλώσεις στο δημοτικό ακίνητο της πλατείας

Ολοκληρώθηκαν οι εσωτερικές αποξηλώσεις στο δημοτικό ακίνητο της πλατείας

0

Ετοιμάζεται η μελέτη για την πρόσοψη. Με διαγωνισμό η αλλαγή των κουφωμάτων

Θα παραμείνει στον πρώτο όροφο το υποθηκοφυλακείο. Δημοτικές υπηρεσίες θα εγκατασταθούν στους άλλους δύο ορόφους από το α’ τρίμηνο του 2022

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο δημοτικό ακίνητο της κεντρικής πλατείας. Η ανακαίνιση έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά, με σκοπό αφενός να αξιοποιηθεί η δημοτική περιουσία και αφετέρου να βρουν νέα στέγη υπηρεσίες του δημαρχείου.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη, έχουν ολοκληρωθεί οι εσωτερικές αποξηλώσεις και προχωρούν οι υπόλοιπες εργασίες. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα ολοκληρωθεί η μελέτη για την πρόσοψη και θα αντικατασταθούν με διαγωνισμό τα κουφώματα. Τις εσωτερικές εργασίες ανακαίνισης θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν τα συνεργεία του δήμου, που αυτό το διάστημα δουλεύουν εκ περιτροπής στο κτήριο, λόγω των εντατικών εργασιών που λαμβάνουν χώρα στο κολυμβητήριο.

Στο νέο χώρο αναμένεται να παραμείνει η τράπεζα στο ισόγειο και το υποθηκοφυλακείο στον πρώτο όροφο. Στους άλλους δύο ορόφους θα στεγαστούν υπηρεσίες του δήμου, εκ των οποίων θα είναι και η Οικονομική Υπηρεσία.

Ο κ. Ζερενίδης εκτίμησε ότι το σύνολο των εργασιών και η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί το α’ τρίμηνο του 2022.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …