Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σύλληψη διακινητή μετά από καταδίωξη κοντά στη Ν. Κεσσάνη

Σύλληψη διακινητή μετά από καταδίωξη κοντά στη Ν. Κεσσάνη

0

Με όχημα που έφερε πλαστές πινακίδες μετέφερε επτά μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα,16 και την Τρίτη,17 Αυγούστου 2021 στους νομούς Ξάνθης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ορεστιάδας, δύο άντρες, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Το μεσημέρι της Δευτέρα,16/08, στο νομό Ξάνθης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια κοντά στον οικισμό Νέας Κεσσάνης Ξάνθης ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς επίσης ότι ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το πρωί της Τρίτης,17/08 στην αγροτική περιοχή Κεράμου Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να καθοδηγεί στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχε περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Και από τα δύο περιστατικά κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας. Τέλος, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και Κυπρίνου Ορεστιάδας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…