Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Γιορτές Στην ταράτσα του Δημαρχείου κορυφώθηκε η φετινή Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Στην ταράτσα του Δημαρχείου κορυφώθηκε η φετινή Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

0

Πρωτότυπος, πρωτόγνωρος και ατμοσφαιρικός ο εορτασμός της 10ης διοργάνωσης

Με πρωτότυπο και ατμοσφαιρικό τρόπο, παρά τις συνθήκες της πανδημίας, η Ξάνθη γιόρτασε την Ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής, υποδεχόμενη τους Underhill West στην ταράτσα του Δημαρχείου Ξάνθης. Η συναυλία με την οποία κορυφώθηκε το τριήμερο των εκδηλώσεων που διοργάνωσαν οι «Βάτραχοι», ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, δίνοντας ένα τόνο πολιτισμού και γιορτής στην πόλη μετά από αρκετούς μήνες.

Με την ολοκλήρωση της φετινής γιορτής, οι διοργανωτές ανέφεραν: ««Το βράδυ της Τρίτης η Ξάνθη έζησε μια νέα εμπειρία , μια Ευρωπαϊκή Γιορτή της μουσικής διαφορετική από όσες έχει συνηθίσει με τους Underhill West και την παρέα τους να χαρίζουν μια υπέροχη βραδιά ζωντανά από την ταράτσα του δημαρχείου Ξάνθης !

Ήταν ένα παράτολμο και πρωτόγνωρο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια πολλών ανθρώπων το έφερε εις πέρας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς στους Underhill West , όλους τους μουσικούς που συμμετείχαν αλλά και όλους τους τεχνικούς που ήταν πίσω από τις κάμερες , τον ήχο και τα φώτα και χάρη σε αυτούς βγήκε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα !

Επίσης να ευχαριστήσουμε το Caffeine Roastery Superfoods για την ευγενική τους χορηγία καθώς και τον Δήμο Ξάνθης για την παραχώρηση του χώρου αλλά και την συνεργασία του .

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αντάμωση του χρόνου!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Γιορτές
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» από την Ξάνθη

Τελετή έναρξης του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» Πλημμύρισε κόσμο…