Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδιώξεις διακινητών και αυτό το σαββατοκύριακο στη Θράκη

Καταδιώξεις διακινητών και αυτό το σαββατοκύριακο στη Θράκη

0

Συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν συνολικά σε δύο περιπτώσεις έντεκα μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν το Σάββατο 26 Ιουνίου, στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα του Σαββάτου, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί της Ορεστιάδας συνέλαβαν τον ένα δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ , στην επαρχιακή οδό Διαλαμπής -Κοπτερού, αστυνομικοί του Ιάσμου συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μετά από εκτροπή σε παρακείμενη αγροτική περιοχή.

Επισημαίνεται ότι και οι δύο οδηγοί – διακινητές αντιστάθηκαν κατά την σύλληψη τους, καθώς επίσης στερούνται άδεια ικανότητας οδηγήσεως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…