Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Δύο διακρίσεις για τη SUNLIGHT

Δύο διακρίσεις για τη SUNLIGHT

0

Η SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις στα Βραβεία Health & Safety 2021, αναδεικνύοντας ότι η τήρηση των διαδικασιών ασφάλειας για την προστασία των εργαζομένων και η διαρκής και σύγχρονη εκπαίδευσή τους σε αυτά τα ζητήματα είναι ζωτικής σημασίας για την εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η SUNLIGHT έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Αξιοποίηση τεχνολογιών / Use of Technology» για το σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των εργαζομένων της με τη χρήση της εικονικής πραγματικότητας (VR). Ως εταιρεία τεχνολογίας, η SUNLIGHT επενδύει διαχρονικά στην καινοτομία και την εξέλιξη των διαδικασιών της.

Παράλληλα, η εταιρεία ξεχώρισε και στην κατηγορία «Αναβάθμιση & Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων / Work Health and Safety Invention», λαμβάνοντας Ασημένιο Βραβείο για τις πρωτοβουλίες της να διασφαλίζει με συνέχεια και συνέπεια τη διατήρηση, βελτίωση και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, την εκπαίδευση και προστασία του προσωπικού από τυχόν συμβάντα, ενισχύοντας τις συνθήκες υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σήμερα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα από τον ΕΦΚΑ των 487 ευρώ

Σε ειδική κατηγορία δικαιούχων – οι προϋποθέσεις Σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου καταβά…