Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Επίσκεψη του περιφερειάρχη ΑΜΘ στα Πλαστικά Θράκης

Επίσκεψη του περιφερειάρχη ΑΜΘ στα Πλαστικά Θράκης

0

Ο Χρήστος Μέτιος ενημερώθηκε για τη λειτουργία του ομίλου

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Πλαστικά Θράκης ΑΕΕ στο Μαγικό Ξάνθης και συνάντησε εκεί το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου κ. Δημήτρη Μαλάμο.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ενημερώθηκε διεξοδικά για τη δραστηριότητα του Ομίλου, που κάνει γνωστό το όνομα της Θράκης στον επιχειρηματικό κόσμο διεθνώς, και έμεινε εντυπωσιασμένος από το δυναμισμό του.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου 6 της Thrace Nonwovens and Geosynthetics ΑΒΕΕ, που ανήκει στον Όμιλο των Πλαστικών Θράκης, από το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Θανάση Δημίου.

Ο κ. Μέτιος, γνωστοποιώντας την επίσκεψή του, ευχαρίστησε θερμά για τη φιλοξενία τον κ. Μαλάμο και τον κ. Δημίου αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη που τον συνόδευαν, τον κ. Θανάση Ξυνίδη, νομικό σύμβουλο του Ομίλου και πρόεδρο του Κοινωνικού Κέντρου “Σταύρος Χαλιορής” και τον κ. Κώστα Τσαουσίδη, plant manager του εργοστασίου.

Μετά την ξενάγηση στο εργοστάσιο, επισκέφθηκε το Κοινωνικό Κέντρο “Σταύρος Χαλιορής” και ενημερώθηκε για τις δράσεις του από τον πρόεδρο του Κέντρου κ. Θανάση Ξυνίδη.

Μαζί του ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο αντιπεριφερειάρχης υποδομών Δημήτρης Γαλανόπουλος και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος διεθνών σχέσεων της ΠΑΜΘ Κώστας Κουρτίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι – Οι νέες προθεσμίες Την αυλαία για την υποβολή τ…