Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Συζήτηση για την κτηριακή μετεγκατάσταση του Λιμεναρχείου Λάγος

Συζήτηση για την κτηριακή μετεγκατάσταση του Λιμεναρχείου Λάγος

0

Τέθηκε ως αίτημα από το ΔΣ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΑΜΘ προς τον βουλευτή ΝΔ Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη

Στο πλαίσιο πρωτοβουλιών και ενεργειών το Δ.Σ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΑΜΘ , πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 συνάντηση με τον Βουλευτή Ξάνθης της Ν.Δ. Σπύρο Τσιλιγγίρη.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης , διατυπώθηκαν εκτενώς σημαντικά ζητήματα όπως η αύξηση των οργανικών θέσεων της Λιμενικής Αρχής Πόρτο Λάγος . Επί του θέματος ο κ. Τσιλιγγίρης τοποθετήθηκε θετικά χαρακτηρίζοντας επιβεβλημένη την ενίσχυση της Υπηρεσίας και δεσμεύτηκε σχετικώς .

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε το ζήτημα της κτιριακής μετεγκατάστασης του Λιμεναρχείου Πόρτο Λάγος, αλλά και η ανάγκη προμήθειας ενός σύγχρονου σκάφους που θα καλύπτει πλήρως τις επιχειρησιακές ανάγκες της Υπηρεσίας .

Από πλευράς του ο κ. Τσιλιγγίρης τους διαβεβαίωσε για την μεταβίβαση όλων των ζητημάτων στο Υπουργείο και την παρακολούθηση αυτών για την υλοποίηση τους.

Η ένωση στη σχετική ανακοίνωσή της σημείωσε: «οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Τσιλιγγίρη για την εξαιρετική στάση και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια για τα προβλήματα που απασχολούν την Υπηρεσία, υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων και της αναβάθμισης αυτής σε Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγος».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…