Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Άλλο ένα 300άρι σε επαγγελματία της Ροδόπης για μη ανάρτηση πινακίδας καταναλωτών

Άλλο ένα 300άρι σε επαγγελματία της Ροδόπης για μη ανάρτηση πινακίδας καταναλωτών

0

48 νέες παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και 10 για μη χρήση μάσκας στην ΑΜΘ

Νέο πρόστιμο επιβλήθηκε σε επαγγελματία της Ροδόπης, καθώς δεν είχε αναρτημένη πινακίδα ενημέρωσης των καταναλωτών ως προς τα μέτρα που είναι σε ισχύ.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (69.850) έλεγχοι, από τους οποίους οι (7.121) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.608) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (4) συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • (1.256) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων (48) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (330) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν (323) πρόστιμα των 300 ευρώ και (7) πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (10) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (22) παραβάσεις και (4) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Σε αυτές περιλαμβάνεται και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη η περίπτωση στην ΠΕ Ροδόπης, όπου επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ σε κατάστημα για μη ανάρτηση πινακίδας καταναλωτών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκαψαν σπίτια και αυτοκίνητα του 37χρονου από το Δροσερό

Μεγάλη αναστάτωση στον συνοικισμό Ισχυρή αστυνομική δύναμη για την κηδεία του 46χρονου θύμ…