Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ “Taste of Christmas”: Μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία στο νέο βίντεο του Γιώργου Κράλλη

“Taste of Christmas”: Μια πανέμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία στο νέο βίντεο του Γιώργου Κράλλη

0

Σχεδόν 10.000 προβολές συγκέντρωσε την πρώτη μέρα που αναρτήθηκε.

 Ο βασιλιάς του Καρναβαλιού ως άλλος Άη Βασίλης και ο φωτογραφικός φακός του Διαμαντή Τοτίεφ συντέλεσαν στην…. μαγική εικόνα των Χριστουγέννων από την καρδιά της Παλιάς Πόλης

 Για να μας θυμίσουν ότι τα Χριστούγεννα συμβαίνουν… μαγικά πράγματα ακόμη και στη δύσκολη σημερινή περίοδο της πανδημίας, ο Γιώργος Κράλλης και οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του δημιούργησαν ένα εκπληκτικό χριστουγεννιάτικο βίντεο, με εικόνες από μια Ξάνθη που ποτέ δεν είδαμε έτσι μέχρι τώρα.

Στο βίντεο συμμετέχει ο βασιλιάς του Καρναβαλιού Παναγιώτης Γεωργίου, ενώ καθοριστική είναι η φωτογραφική συμβολή του Διαμαντή Τοτίεφ. Με τον τίτλο “Taste of Christmas” το βίντεο διηγείται την ιστορία ενός… διαφορετικού Άη Βασίλη που στέλνει ένα γιορτινό και παράλληλα αλληγορικό μήνυμα για μικρούς και μεγάλους. Το βίντεο συγκέντρωσε ήδη στις πρώτες 24 ώρες σχεδόν 10.000 προβολές.

Σχετικά με την ανάρτηση του βίντεο ο Γιώργος Κράλλης σημείωσε: «τον Άη Βασίλη όπως τον ξέρουμε, σχεδόν όλοι θα τον βάζαμε στο σπίτι μας. Εάν όμως εμφανιζότανε ως κάποιος άστεγος που χρειάζεται την βοήθειά μας, θα κάναμε το ίδιο;

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί την πρώτη μου προσπάθεια να φτιάξω μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία. Όλα ξεκίνησαν πριν από 20 περίπου μέρες όταν ο Παναγιώτης Γεωργίου, μου ζήτησε να φτιάξουμε μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία. Το σκέφτηκα λιγάκι και του είπα πως είναι σχεδόν αδύνατον να ετοιμάσουμε σενάριο, να βρούμε τις τοποθεσίες, αλλά και τα άτομα που θα φαίνονται στο εν λόγω βίντεο και όλα αυτά να γίνουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μέσα σε όλα αυτά να σημειώσω πως έχουμε και απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9, και ο Παναγιώτης θα μπορούσε να έρθει απο Θεσσαλονίκη στην Ξάνθη, μόνο για 2 ημέρες και μέσα σε αυτές τις ημέρες θα μπορούσαμε να δουλέψουμε μόνο ένα 3ωρο. Οπότε είχαμε 6 ώρες συνολικά για να γίνει το γύρισμα. Σκεφτόμουνα να δώσω αρνητική απάντηση γιατί οτιδήποτε και αν κάνεις με τόση πίεση χρόνου και χωρίς καλό υπολογισμό, πολλά μπορούν να πάνε στραβά και φυσικά να γίνουν πολλά λάθη και το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει καλλιτεχνικά. Ευτυχώς όμως που μέσα σε όλα αυτά είχα την πολύτιμη βοήθεια του Διαμαντή Τοτίεφ, ο οποίος με βοήθησε στο να φτιάξουμε το concept, να βρούμε τις τοποθεσίες, να βγάλουμε τις σχετικές άδειες από την Γ.Γ. Πολ. Προστασίας και φυσικά να σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες (όσες μπορούσε βέβαια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα) και φυσικά τους χορηγούς, το καφέ “Ερμής” και το Ζαχαροπλαστείο “Γλυκοπωλείο” στην Ξάνθη, που χωρίς αυτούς η δημιουργία του θα ήταν αδύνατη».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας εφαρμογής ΑΑΔΕ για τη συμβολαιακή γεωργία

Αναμένεται την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου   Σε παραγωγική λειτουργία θα τεθεί – τη…