Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στις προθέσεις του δήμου η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας

Στις προθέσεις του δήμου η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας

0

Απάντηση στην «Αγάπη για την Ξάνθη μας». Προσβολή χαρακτηρίζει τα λεγόμενα του δήμαρχου η παράταξη Παπαχρόνη γιατί δεν υπήρξε αντίδραση στην απόφαση μη επανασύστασής της

Ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης απάντησε γραπτώς στην ερώτηση της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» σχετικά με την διευκόλυνση της κυκλοφορίας πεζών και κυρίως μητέρων με καροτσάκι και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Ο δήμαρχος σημειώνει ότι η εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη δεν μπορεί παρά να εφαρμοστεί σταδιακά, ενώ επισημαίνει ότι «αν ο Δήμος μας διέθετε υπηρεσία Δημοτικής Αστυνομίας θα υπήρχε η δυνατότητα εκεί τουλάχιστον που υπάρχουν οι υποδομές να κυκλοφορούν απρόσκοπτα οι πεζοί και γι’ αυτό το λόγο είναι στις προθέσεις μας η εκ νέου σύσταση υπηρεσίας δημοτικής αστυνομίας».

Σχετικά η παράταξη Παπαχρόνη, δημοσιεύοντας την απάντηση, σχολίασε ότι «η απάντηση στην ερώτηση της 19ης Φεβρουαρίου περί άνετης και ασφαλούς κυκλοφορίας πεζών με έμφαση στις μητέρες και τα ΑΜΕΑ δεν περιέχει καμία αναφορά σε χρονοδιαγράμματα, ενώ εξαντλείται σε ευχολόγια», ενώ ασκεί κριτική στον δήμαρχο γιατί δεν είχε αντιταχθεί στη μη επανασύσταση Δημοτικής Αστυνομίας (βλ. 187/2015 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξάνθης, ΑΔΑ: 7ΠΒΔΔΩΚ8-1ΞΒ)».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κικίλιας: «Δύσκολη η φετινή αντιπυρική περίοδος, θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι»

Ο κ. Κικίλιας παρουσίασε αναλυτικά τους τέσσερις άξονες του προγράμματος ΑΙΓΙΣ και τι αυτό…