Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έλαμψε στον τηλεοπτικό αέρα η ξανθιώτισσα Νίνα Μαζάνη

Έλαμψε στον τηλεοπτικό αέρα η ξανθιώτισσα Νίνα Μαζάνη

0

Παρουσίασε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» την περσόνα Ιρίνα Μαζάνοβα που ενσαρκώνει σε βίντεο που δημιουργεί

Με την μοναδική περσόνα που έχει δημιουργήσει, τη ρωσίδα Ιρίνα Μαζάνοβα, με τα πολλά καθημερινά προβλήματα και την εκρηκτική προσωπικότητα, η ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Νίνα Μαζάνη, διηγείται μέσα από τα βίντεο που δημιουργεί καθημερινές ιστορίες, με πολύ χιούμορ αλλά και πολύ ρεαλισμό. Γι’ αυτά τα βίντεο που έγιναν viral η ίδια μίλησε χθες το πρωί στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», όπου περιέγραψε την ιδέα που γεννήθηκε μέσα στην καραντίνα και την ανταπόκριση του κόσμου.

«Ξεκίνησα από την πρώτη καραντίνα, γιατί έψαχνα ένα τρόπο να απασχοληθώ με κάτι, και ήθελα με κάποιο τρόπο να ασχοληθώ με την τέχνη μου. Οπότε ξεκίνησε όλο αυτό και πήρε το δρόμο που πήρε», σημείωσε η ίδια και πρόσθεσε, «η Ρωσίδα ως χαρακτήρας ήρθε τυχαία. Γενικώς κάνω κάποιες μιμήσεις. Ο παππούς μου είχε μια δεύτερη γυναίκα που ήταν από τη Βουλγαρία, που είχε συγκεκριμένη προφορά. Οπότε υπήρχε στην οικογένεια αυτό το πράγμα, και κάπως έτσι φτιάχτηκε ο ρόλος».

Η απολαυστική Νίνα Μαζάνη (a.k.a. Ιρίνα Μαζάνοβα), που έδωσε τη φωνή της για το τραγούδι της ελληνικής μεταγλώττισης του νέου Βασιλιά των Λιονταριών, έδωσε κι έναν τόνο αισιοδοξίας για τον χώρο του πολιτισμού που πλήττεται βάναυσα αυτό το διάστημα σημειώνοντας ότι, «ό,τι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο και οφείλουμε ως καλλιτέχνες να το χρησιμοποιήσουμε αυτό».  Η ίδια γνωστοποίησε ακόμη ότι την Κυριακή βγαίνει και το video-clip μου από το πρώτο της κομμάτι, με το Κτήμα Βουρβουκέλη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …